2777
2789

برا ما اسممون دراومد ۱۵ روز وقت داریم مدارک بارگذاری کنیم.میگن اولش۴۰ تومن باس بریزیم .چقدر وقت داریم بریزیم پولو؟

کاربری دست دونفر
ما مدارک کامل کردیم گفتن برین پیامک واریزی براتون میاد اره ۴۰ تومن اولش

تورو خدا کسی نیس راهنماییم کنه لطفا سوالات جواب بده ممنونم.مدارک چیا لازمه؟/پیامک واریزی تقریبا بعد چند روز اومد چقدر مهلت زمان هست۴۰واریز کنیم یا همون روز باس واریز شده/درسته میگن وام میدن؟

کاربری دست دونفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستا کوچولو لطفا جواب بدین.شنیدم چند ماه یبار باید ۴۰ تومن واریز کنیم درسته؟

اطلاع دقیق ندارم ولی فک کنم حدود ۸ تا ۴۰ تومن ازتون میگیرین. بعد وام میدن قسط میدین. قسطشم وقتی که تحویل دادن خونه رو شروع میشه . حتما بگیرید خیلی خوبن واسه کسایی که صفرن و امکان خونه دار شدنو ندارن. ما شهرمون ظرفیتش پر بود تا چندماه پیش . الان برم چک کنم

رستا کوچولو لطفا جواب بدین.شنیدم چند ماه یبار باید ۴۰ تومن واریز کنیم درسته؟

عزیزم ما الان ۳ ماه مدارک تکمیل کردیم والا منتظره پیامک واریز هستیم هنوز خبری نشدی که بخایم واریز کنیم رفتیم سر هم زدیم گفتن منتظر باشین پیامک میاد مدارک نمیدونم شوهرم برد تکمیل کرد دقیق نمیدونم چی بود چون من نرفتم باهاش ب ما گفتن واریزی اول ۴۲ ملیون بعد هر ۶ شاه ۴۰ ملیون باید واریز کنین تا ۳ سال بعدش تحویل میدن خونه رو بقیش هم قسطه 

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺