2777
2789
خیلی خیلی خیلی تو شرایط بدی هسم  ضامن چی داشتین؟؟؟  میشه راهنماییم کنی خدا خیرت بده

ضامن یه نفر خواستن داداشم ضامن شد،البته اولش گفته بودن دو نفر،با یکی راضی شدن،خدا به حق این روزا خیلی زود صاحب خونتون کنه عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما. گرفتیم،بانک ملی،18،،درصد،یکماه پیش،70،تومن

راسته که میگن بعد از یکسال که سود و اقساط رو دادید، صاحب خانه پول رو برمیگردونه بانک؟ یعنی هیییچ پولی به شما داده نمیشه، واقعیت داره؟ اگه اینجوری باشه که به هیچ دردی نمیخوره

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
نه  عزیزم وام به شما میدن نه صاحبخانه

آخه الان چند تا از تاپبکارو داشتم میخوندم همه گفته بودن پول وام مستقیم میره برای صاحب خونه به عنوان ودیعه، بعد هم که قرارداد تموم شد دوباره میره به حساب دولت، اصلا با عقل جور درنمیاد دولت که ما سود و اقساط رو پرداخت کنیم و آخر سرم پول نداشته باشیم، منم تعجب کردم

شما شیرازید؟ اگر آره از کدوم بانک گرفتید که ما هم اقدام کنیم؟

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
آخه الان چند تا از تاپبکارو داشتم میخوندم همه گفته بودن پول وام مستقیم میره برای صاحب خونه به عنوان ...

سلام اره عزیزم شیراز هستیم از بانک ملی گرفتیم،فکر کنم شعبه فلکه مطهری گرفتیم،شعبه اش دقیق نمیدونم اما بانک اطراف فلکه مطهری بود،شوهرم گرفت فکر کنم اول اینتر نتی کاذاش باید انجام بدی

[QUOTE=308845702]ضامن یه نفر خواستن داداشم ضامن شد،البته اولش گفته بودن دو نفر،با یکی راضی شدن،خدا به حق این روزا خیل ...[/QUOTE

سلام عزیزم ببخشید ما انهمه سوال میپرسیم می خواستم بدونم ضامن آیا حتما باید کارمند باشه یا نه؟

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
سلام اره عزیزم شیراز هستیم از بانک ملی گرفتیم،فکر کنم شعبه فلکه مطهری گرفتیم،شعبه اش دقیق نمیدونم ام ...

سلام .وقتی ثبت نام کردید برای دریافت وام .ایا با حسابای بانکیتون کاری داشتن یا نه؟و کدوم بانکها وام ودیعه مسکن میدن؟ممنون