2777
2789
عنوان

آزمایش اسپرم و مورفو ۴ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 3553 بازدید | 83 پست
نگران نباش عزیزم..انشاالله درست میشه.حالا برو دکتر هم دارو میده برای همسرت نتیجه میگیری عزیزم..برای ...

انشالله.حتما عزیزم

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال دیگه این موقع نی نی تو بغلته یا بارداری..فقط استرس نداشته باش..درست میشه اگه خدا بخواد

انشالله عزیزم.ممنونم که جوابمو دادی.انشالله خدا واست بسازی هرچی که میخوای

شما بچه دارین

شوهرت ک نرماله...قید بچه رو بزن..فقط تو اقدام باش..تا بچه دار شی اگه استرسشو داشته باشی بچه دار نمی ...

فقط استرس دارم حتی یه لحظم از تو فکرش بیرون نمرم کارم فقط حرص خوردنه دوروبریا و کوچیکتر از من همه باردارن و ماهه دیگه زایمانشونه و این بیشتر اذیتم میکنه.حسودی نمیکنم از خودم ناراحتم که چرا زودتر بفکر نبودم سه ساله عروسه کردم و دیر اقدام کردم با این مشکلا و الان همه آوار شده روسرم

فقط استرس دارم حتی یه لحظم از تو فکرش بیرون نمرم کارم فقط حرص خوردنه دوروبریا و کوچیکتر از من همه با ...

هر چیزی به موقعش رخ میده.اصلا خودتو مقایسه نکن با دیگران.

من تنبلی تخمدان..کمکاری تیرویید ..کم خونی داشتم

شوهرمم ارثی کلا واریکوسل دارن

سه ماه اقدام بودیم..دو ماه اول نگرفت..من گریه و ناراحتی میکردم...شوهرم گفت بیخیال هر کاری بخواد انجام بشه به وقتش پیش میاد..منم رو این حساب قید بچه رو زدم...رفتم پیاده روی و کلاسای سرگرمی

به خودم اومدم دیدم پریود نشدم...رفتم دکتر که دارو بده برا پریود شم..ازمایش نوشت ...باردار بودم نزدیک دوماهم بود

حتی تاریخ اخرین پریودمم یادم نبود انقد بیخیال بچه شده بودم

زندگیتون پر از عشق

گلم عالیه خیلی راحت حامله میشی،چاق نیستی ؟قبل رابطه ببخشید بگو‌ اندامشو با آب سرد بشوره،قهوه بده بهش،ویتامین ایی،ث,دی،گرمیجات،خودتم شروع کن پیاده روی برو گرمیجات بخور،زیر شکمتو  شبها با  روغن سیاه دونه چرب کن با پارچه ببند نهایت تا ده سیکل،روزهای تخمکگذاریتو دربیا و ی شب درمیون رابطه داشته باش.پاهاتم ی ربع بعد رابطه بالانگه دار.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
گلم عالیه خیلی راحت حامله میشی،چاق نیستی ؟قبل رابطه ببخشید بگو‌ اندامشو با آب سرد بشوره،قهوه بده بهش ...

الان چهار ماه قبل رابطه با سرد میشوره خودشو و یخ میذاره قبل رابطه و بعد پاکیم رابطه داریم یه شب درمیون یا دوشب درمیون .حداقل ۹ بار در ماه میشه(ببخشید واضح گفتم)و مکمل هم میخوره این ماه عکس رنگی گرفتم که گفت بازه و مشکلی نیس ولی گفتم شوهرت بره پیش اورولوژ تا یه معاینه بکنه چاق هم که نه ولی یکمی شکم دارم وزنم ۶۳ هست

گلم عالیه خیلی راحت حامله میشی،چاق نیستی ؟قبل رابطه ببخشید بگو‌ اندامشو با آب سرد بشوره،قهوه بده بهش ...

تواین ۷ .۸ ماه همش بیبی منفی خسته شدم پس کی منم مادر میشم فولیکول غال داشتم تو این ۷ ماه ولی این ماه هشتم که رفتم سونو گفت فولیکول غالب نداری میتونه بخاطر عکس رنگی که رفتم باشه؟یعنی اقدام نکنم و امید نداشته باشم این ماه؟؟؟🥺

هر چیزی به موقعش رخ میده.اصلا خودتو مقایسه نکن با دیگران. من تنبلی تخمدان..کمکاری تیرویید ..کم خونی ...

خداحفظش کنه بچتو.ولی من خیلی آدم درون گرا و استرسی هستم و خیلی به همه چیز فکر میکنم مخصوصا الان که حرف مردم زیاد شده و حتی از جمع هم فراریم و دوست دارم تنها باشم که کسی ازم سوالی درمورد بچه اوردن و بارداری نپرسه.خیلی دعا کردم واسه همه بعدم خودم ولی هرماه ناامیدتر شدم این ماه هم که بهم گفت شوهرت لب مرزه و ضعیفه و بره دکتر تا ببینه دکتر مردان چی میگه بیشتر ناامید شدم و ناراحتم

الان چهار ماه قبل رابطه با سرد میشوره خودشو و یخ میذاره قبل رابطه و بعد پاکیم رابطه داریم یه شب درمی ...

خوبه گلم،فقط همون آب سرد کافیه،یخو دکتر گفت؟اره همون ی ذره شکم رو هم آب کنی خوبه،اصلا کلا تحرک عالیه چه چاق باشیم چه ن.اشکال نداره خدا می‌دونه کی وقتشه،ماهم مثل شماها بودیم نه مشکل بزرگی بود همین یکم آزمایشش عددش کم بود،خودم هم تنبلی خفیف داشتم،دیگه همه راه هارو رفتیم،میخاستم برم ای وی اف،پرونده هم تشکیل دادم،ولی خداخاست و باردارشدم.باهمین کارهایی که گفتمت و ی بسته لتروزل 

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خوبه گلم،فقط همون آب سرد کافیه،یخو دکتر گفت؟اره همون ی ذره شکم رو هم آب کنی خوبه،اصلا کلا تحرک عالیه ...

این ماه دکترم لتروزول و دوفاستون و تاموکسیفن داد و گفت ۱۰ سیکلت بیا تا سونوت کنم و آمپول آزادسازی بده که اولین بارمه محرک میخوام بخورم

خوبه گلم،فقط همون آب سرد کافیه،یخو دکتر گفت؟اره همون ی ذره شکم رو هم آب کنی خوبه،اصلا کلا تحرک عالیه ...

شما چه قدر اقدام بودین که باردار شدین و چیا خوردین خودتون و همسرتون

تواین ۷ .۸ ماه همش بیبی منفی خسته شدم پس کی منم مادر میشم فولیکول غال داشتم تو این ۷ ماه ولی این ماه ...

اقدام بکن چندبود سایز فولی ها؟منم عکس گرفتم لوله هام باز بود هیچ تاثیریم نداشت برام،خیلیا میگفتن بعد عکس حامله شدن ایشالا که قسمت شما بشه عزیزم.

راستی میگی استرسی هستی استرس مانع تخمک‌گذاری و بعدش لانه گزینیه هورمون هارو بهم می‌ریزه،واسه همین همه میگن خودتو‌مشغول کن یا بیخیال باش،من میرفتم باشگاه خیلی تاثیرداشت بعد چهل روز حامله شدم.