2777
2789

برابری زن و مرد معنیش این نیست که یکی بشن یا مثل هم بشن و مثل هم فکر کنند (اصلا این امکان نداره چون تفاوت های وسیعی تو شخصیت هاشون هست )

عمدتا خانوما انتظار دارند مردا مثل خانوما رفتار کنند و..

و این در حالیه که مردا به نداشتن درک درست از نیاز های واقعی خانوم ها ادامه میدن

یکی از اصلی ترین تفاوت های زن و مرد واکنششون نسبت به استرس های روز مره بخاطر اتفاقات و .. هستش

مهم ترین عامل اصلی وجود مشکلات تو زندگی ها نداشتن اطلاعات درست در مورد جنسیت مقابلمونه !

عمدتا چیزایی که تو ذهن یک زن مشکل هست ، کمبود ، هست اشکال هست ، نیاز هست ، و .... مردا نمی‌دونند

و دقیقا بر عکس این موضوع

کلی چیز دیگه در مورد مردان هست که خانوما نمی‌دونند

(حتی عمده ای از خانوم ها نمی‌دونند مرداد هم پریود میشن)

خلاصه اینا رو گفتم تا برسم به یک کتاب که کمکی فوق العاده ای می‌تونه بکنه!

📗📙📚 کتاب تفاوت‌هایی که مردان و زنان دارند )📖

نویسنده: جان گری

لینک دانلود فایل pdf رو هم واستون میذرم ولی خوبه که کتاب رو بخرید از کتابخونه🙏

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

لینک دانلود کتاب

رمز استخراج   فایل 

www.takbook.com

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

میدونستی اگه مثلا ی دختر طرز دید ی پسر ب رابطه رو بفهمه کلا دیگه رغبتی برای حتی ازدواج نداره؟ ب نظر منکه اینطوریه 

،بزار توی توهماتمون بمونیم 🤣 باور کن اصلا لذت بخش نیس دیدن قضایااز دید پسر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته مفید میتونه باشه در انتخاب و حفظ ارتباط ولی میگم الان ک عمق قضیه رو میبینم میگم همون بهتر از دید دختر ببینم !

اون قسمتایی ک میتونه کمک کننده باشه قطعا هست منکرش نیستم ولی اصل قضیه جالب نیست

میدونستی اگه مثلا ی دختر طرز دید ی پسر ب رابطه رو بفهمه کلا دیگه رغبتی برای حتی ازدواج نداره؟ ب نظر ...

بستکی داره شخصیت اون پسر چجوری باشه 

و طرز دید و هدف. و.. پسر از ایجاد رابطه چی هست! 

هستند پسرایی که با طرز فکر خوب و هدف زیبا قصد ایجاد رابطه رو دارند که ارزشش رو داره و یک دختر اگر مطمئن بشه راغب هم میشه 

البته مفید میتونه باشه در انتخاب و حفظ ارتباط ولی میگم الان ک عمق قضیه رو میبینم میگم همون بهتر از د ...

وقتی نتونی ببینی پس نمیتونی انتخاب درست کنی و نتیجه اش جالب نیست 

وقتی نتونی ببینی پس نمیتونی انتخاب درست کنی و نتیجه اش جالب نیست 

من نمیخاستم دیگه حرفام جلو چشمم باشه اونارو پاک کردم 

مرسی بخاطر مطالب اموزنده و همه چی 

خوشبخت و موفق باشی شما هم

متوجه شدم منظورتو  ولی میگم ک دنیاتون قشنگ نیس از دید ما 😁

فکر نکنم بقیه خانوم ها همین نظر رو داشته باشن !

من نمیخاستم دیگه حرفام جلو چشمم باشه اونارو پاک کردم  مرسی بخاطر مطالب اموزنده و همه چی  ...

خواهش میکنم 🌹

فکر نکنم بقیه خانوم ها همین نظر رو داشته باشن !

فکر نکنم هیچ خانومی ازینکه اقایون مثلا توجه همزمان ب چن نفر میتونن داشته باشن خوشش بیاد

یا مثلا اینکه میتونه یکیو ب چشم بد ببینه 

خب هیچ خانومی خوشش نمیاد و چندشش میشه

منظورم ایناس 

چون خانوما توی ذهنشون فقط یک نفر میتونه باشه معمولا 

فکر نکنم هیچ خانومی ازینکه اقایون مثلا توجه همزمان ب چن نفر میتونن داشته باشن خوشش بیاد یا مثلا این ...

خوب این چیزایی که گفتی ویژگی همه مردا نیست