2777
2789
منم ب خودکشی فک میکنم شب و روز

رهگذر خوبی عزیزم من پیگیزت هستم میدونم داری چه دردی رو تحمل می‌کنی

الان بهتری  

منم حالم خوب نیست به خدا دیگه نمی‌کشم ولی خب من چون داروهام قطع کردم کاش اینکار رو نمی‌کردم 

زندگی برام خیلی سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  این روزها هم میگذره روزگار خیلی بالا پایین داره 

الان تو نوجوونی تو سن حساسی هستی مشکلات رو خیلی بیشتر از اون چیزی که هستن بزرگ میبینی 

در صورتی که زیاد بزرگ نیستن 

یکم که بزرگتر بشی حرفا رو رفتارهای دیگران اصلا برات مهم نیست حتی آدم تویه سنی اصلا احساس نیاز به محبت دیگران نداره 

بزرگ میشی انشالله مستقل میشی و موفق تازه اول راهی

پیش روان شناس هم رفتم کلییی بهم قرص داده دیگه نمی خورمشون

پزشکتو عوض کن .بیماریهای روانی گاهی علت ژنتیک داره وگاهی به دلیل یک تروما یا حادثه دردناک اتفاق می افته .اینکه شما بیای بگی میخوام خودکشی کنم و۴نفر هم بگن‌نه وهمدردی کنن که مشکلت حل نمیشه. بیماری روان نیاز به درمان طولانی وصبر داره

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

[QUOTE=308831259]پزشکتو عوض کن .بیماریهای روانی گاهی علت ژنتیک داره وگاهی به دلیل یک تروما یا حادثه دردناک اتفاق می ا ...[/QUOTE

عزیزم تازه فوت کرده شاید برا این باشه شاید یک نفر توی دنیا بهم فکر می کرد اون بود دگه اون یک نفر هم ندارم ک بهم فکر کنه

درسم خوبه ولی خانواده من نمی زارن دختر بیشتر از دیپلم بخونه

ناراحت نشو اما یاد بگیر همیشه ادم قوی ای باشی تو زندگی   خوب نمی تونی فکر کن با معلمت صحبت کنی تا با پدر و مادر صحبت کنه تا راضی شن چند سالته؟

عزیز من وشما یک فرد عادی قادر به کمک به انسانی که به مرز خود کشی رسیده با حرفهای کلیشه ای .چنین فردی ...

خب منم همین رو میگم کسانی هستن به خاطر بیماری روحی شون این فکر ها میاد سراغشون 

الان من خودم همینم بیماری روحی دارم دوساله دارو مصرف کردم ولی گاهی عود می‌کنه اون موقع هست که می‌خوام بگم من حالم خیلی خرابه

رهگذر خوبی عزیزم من پیگیزت هستم میدونم داری چه دردی رو تحمل می‌کنی الان بهتری   منم حالم ...

سلام گل من🥲💔 هعی رفیق

اگ فک میکنی با دارو خوبی قطع نکن 💔💔 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️