2777
2789

یه راه دیگه هم داری درس بخونی به یه جای عالی برسی این بهترین راهه  تو باید هر روز با خودت بگی من دارم برای رویاهای که دارم و میخوام به واقعیت تبدیل شن تلاش میکنم تا زنده بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تحمل کنم چقدررر

منم مثل تو داغونم ولی میدونی ی نفر بهم گفت ب گذشتت فکر کن اتفاقای بدتر از اینو تحمل کردی پشت سر گذاشتی و زمین نخوردی،منم از اونموقع هروقت خاستم کم بیارم یادم میاد ک روزای سخت تر از اینا گذروندم

تف تو روت 

همه مشکل دارن همه سختیی هست تو این دنیا هرکس بدبختیای خودشون رو دارن خودتم بکشی شرایط بدددد تر میشه وپشیمون میشی ومشکلت حل نمیشه بزرگ تر هم میشه 

خیلی از آدمادچار وسوسه ی خود کشی میشن ولی اکثراا مقاومت میکنن و سالم بیرون میان این یه مرحلس اگه سالم بیای بیرون بعد مدتی میبینی مشکلاتت چطور حل میشه از نظر آدما مشکلات خودشون از همه بزرگ تره یه نوع بزرگ بینیه ،این کار برات از همههههنظر بده

خب چرا قبلش اینجا اعلام میکنید؟!!! الان ما بگیم نکن تو هم بگی چشم؟  روزی ده تا تاپیک میخام خود ...

اگر نمیتونید با حرف های قشنگ و آرامش بخش کسی رو آروم کنید پس با حرف های تلخ و نیش و کنایه درد کسی رو زیاد نکنید....میتونید به راحتی از تاپیک رد بشید و نظر ندید

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چرا جار نمیزنه ؟  اون قدر داره آزار میبینم که میاد میگه داره اینجوری درخواست کمک می‌کنه&nbs ...

عزیز من وشما یک فرد عادی قادر به کمک به انسانی که به مرز خود کشی رسیده با حرفهای کلیشه ای .چنین فردی باید تحت نظر روانپزشک وروانشناس باشه دارو مصرف کنه ومشاوره بگیره 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊