2777
2789
خیلیی ممنون نی نی سایتی ها کمکم کردین ولی به این ایمان دارم ک خدا فراموشم کرده و مهم نیست من چی میکش ...

آره برو خواهر من همه رو بگو منم می‌خوام برم بگم نخوردم و الان چه حالیم تا بتونه کمکم کنه از این حال در بیام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم که چقدر ما داریم تو این سن و سال این حال رو تجربه می‌کنیم  قطع کردم دو ماه که کاش نمی‌کر ...

بخور عزیزم🥲💔 خب جلوی روی خانوادت نخور

💔💔

هعی خواهر

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عزیزم چند ماهی ک فوت کرده خیلی عذاب وجدان دارم چون آخرین باری ک دیدمش بهم گفت بیا کارت دارم من گفتم ...

متاسفم برات انشالله غم آخرت باشه آره میفهمم چی میگی یاد آوری چنین صحنه ای خیلی درخراش

وایی خیلی ترسوندیمم

ترسناکه واقعا برنامه زندگی پس از زندگی رو فک نکنم دیده باشی 

یه سرچ کنی میبینی کسایی که سعی کردن خودکشی کنم ونشده عذاب های اون دنیا رو دیدن 

عزیزم من خودم سختی کشیدم فک نکنم از من بدتر باشی تموم میشه

ترسناکه واقعا برنامه زندگی پس از زندگی رو فک نکنم دیده باشی  یه سرچ کنی میبینی کسایی که سعی کر ...

نههه عزیزم من ک برنامه زندگی پس از زندگی ببینم دیوانه میشم جوری ک همه کارای اونا رو من  دارم دیگههه کلا از زندگی نا امید میشم