2777
2789

من یه مادرتازهکارم که یه پسر چهارماهه دارم . خیلی تلاش میکنم که براش با صبر وقت بذارم ، به اندازه ی سنش باهاش بازی کنم و همه چیزو رو به بهترین شکل براش فراهم کنم اما خیلی وقت ها میشه . مثلا میدونم که بچه تا دوسالگی نباید موبایل و تلوزیون نگاه کنه اما یه وقتایی که خیلی گریه میکنه اجازه میدم چند دقیقه ببینه تا حواسش پرت شه و بعد عذاب وجدان میگیرم . شما اگر برگردید عقب چه کاری برای بچه اتون انجام میدید؟ یا چیکار نمیکنید که از انجامش عذاب وجدان دارید؟

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

منم ۲۴ساعته با دخترم تو خونه هستیم،طول روز نمیتونم مدام باهاش بازی کنم

گوشی اصلا دستش نمیدم ولی برنامه کودک نگاه میکنه

واقعا بدون تی وی نمیتونم از پسش بربیام

البته گاهی نگاه میکنه همیشه نه

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بعد یک ماهگی شیشه شیر ندادم بهش پشیمونم چون دیگه نگرفت ، اگه میگرفت و شیر خشک میخورد چاق میشد مثل الان وزنش نمیرفت زیر نمودار 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

کمتر سرش داد میزنم بیشتر بغلش میکنم هر چند همیشه از اول بغلش میکردم و میکنم حتی الان که هفت سالشه 

ولی بیشتر تو بغل میفشردمش بو میکردم تنش رو 

کمتر بخاطر وسایل کف راه ریخته نق میزدم سرش

و از همه مهمتر اون یکی دوباری که بد زدمش رو دستم قلم میکردم

عمرا دست روش بلند نمیکردم که الان هم بعد چند سال جگرم نسوزه یادش که میففتم  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
زیادی هم کار کردم واسش امابچم قدر نمیدونه .مث سگپشیمونم کاش نازا بودم

چند سالشه؟ 😶مگه چیکار میکنه؟ 😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

حتما مولتی ویتامین و مکمل های خوب بهش میدادم.

سی دی های دکتر امینی مخصوص کودکان دو زبانه رو براش تهیه میکردم .یا توی شبکه های ماهواره کارتونای انگلیسی رو براش میزاشتم.

سعی میکردم کلاس شنا بفرستم.خوابش رو تنظیم میکردم ک ۹شب بخوابه .عادتش میدادم ب خوراکی های پرخاصیت مثل خرما گردو کنجد و...

چند سالشه؟ 😶مگه چیکار میکنه؟ 😐

بدغذا شدید شدید .فقط ی نوع میوه میخوره  فقط یه نوع اونم شلیل سفت موز ببینه درحد خفه شدن استفراغ میکنه و غذا فقط ته دیگ برنج فقط وفقط 

۵سالشع تاحالا تخم مرغ نون گوشت حبوبات لب نزده ببینه استفراغ میکنه 

مشکل معده وروده هم ازمایش داده نداره 

بدقلق بدقلق اصن لجباز خر سگ 

شبیع تخم جن 

دوچرخع سوار نمیشه 

و...

ن بیماری داری ن چیزی فقط بدقلقه

.

زیادی هم کار کردم واسش امابچم قدر نمیدونه .مث سگپشیمونم کاش نازا بودم

میتونم بپرسم چند سالشه و چرا این حس رو داری؟ 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

من یه چیزی بگم  من موقعی که بچم کوچیکه بود از خانوادم دور بودم افسردگی گرفته بودم بی حوصله و کسل بودم  ... همش خوابن میبرد ...هیچکس نبود درکم کنه بجز شوهرم که اونم مرتب سر کار بود و شب میومد خونه سعی میکرد تمام اون وقت رو برا من و بچم باشه .. الان که بزرگ شده و اینهمه وقت می‌زارم برای پسرم تنوع غذایی و رفاه و .....  وقتی مقایسه میکنم با اون زمان میگم  نکنه من از نظر تغذیه براش  کم گذاشتم    ببین من اونموقع تمام تلاشمو میکردما ولی حالم که خوب نبود غذایی که خودم می‌خوردم هم نمی‌فهمیدم چی میخورم چه برسه به بچه  نهایتا شوهرم مجبور شد منو بیاره شهر خودمون تا حالم خوب بشه .... 

بچه ندارم

ولی چندتا چیز مهم و ساده هستن باید انجام بدی

تو این تایمی که گفتی اعتماد به نفسش شکل میگیره و تنها راهش بغل مادرش هست

تا میتونی بغلش کن و نوازش 

دو از همین الان با اجتماع اشناش کن حداقل روزی یک ساعت برو پیاده روی دوتایی شاید فکر کنی نمیفهمه

ولی میفهمه

این دوتا کار خیلی مهمه مهمترین کاری هست که میتونی براش انجام بدی

میتونم بپرسم چند سالشه و چرا این حس رو داری؟ 

نوشتم بخون.روزی هزاربارررر میگم خدا چرا منو نازا نکردی چرا 

پیررررشدم پیر شدم از دستش 

قرص اعصاب میخورم منی ک عصبی نبودم

.

از بعد یک ماهگی شیشه شیر ندادم بهش پشیمونم چون دیگه نگرفت ، اگه میگرفت و شیر خشک میخورد چاق میشد مثل ...

الهی ، خودتو سرزنش نکن این یه بخشیش به خاطر اطرافیان و تفکر غلط جامعه است که تو ذهن ما فرو کردن فقط شیر مادر و مادرو سرزنش میکنن اگر شیر خودش رو نده و میگن دلت واسه بچه نمیسوزه و دنبال راحتی خودتی و هزار تا چیز دیگه . اما نگران نباش انشاالله به غذا میفته و وزن میگیره حسابی