دختر من توجه و تمرکزش پایینه واقعا موندم چی کار کنم میبرم پیش مشاور میگن از یه جایی میگن باید بره پیش روان پزشک شوهرم قاطی میکنه میگه دیگه اصلا کلا نرو بچه خوبه و مشکل نداره خسته شدم واقعا همسر من هم تحصیلکرده هست هم خانواده دوست و مسیولین پذیره خدایی ولی اصلا اصلا نمیخواد قبول کنه دخترمون مشکلش جدی هست خود به خود خوب نمیشه میگه دکتر ها کلاه بردار شدن میخوان فقط پول بگیرن الان دختر من میخواد بره کلاس چهارم میخوام به معلمش بگم دیگه هر مشکلی با بچه ی من داشتی به من زنگ نزن اصلا زنگ بزن پدرش چون من دیگه نمیدونم چی کار کنم کل تابستان هم بدتر از پاییز باهاش کار کردم زده میشه از درس
گوش نده به شوهرت.متاسفانه برادرزاده منم مشکلات جدی داره در حدیه که باید تو مدارس مخصوص درس بخونه ولی ...
ببین ما خیلی مایه میزاریم مدرسه خصوصی و حتی معلم خصوصی داره پیش مشاور هم بردم ولی اسم روانپزشک که اومد همسرم قاطی کرد خدایی هم هزینه ها زیاده حق داره ولی میدونم مشکلش مالی نیست فقط نمیخواد قبول کنه و دارو بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه شاید مشکل حادی نداشته باشه. شاید دکتر با روان درمانیش اکی بشه. بعد یکم فشار هارو بذارید روی همسر ...
مشکل حاد هم نداره جز بی دقتی آره دقیقا میخوام همین کار رو کنم شوهرم هم بنده خدا هزینه می کنه ولی نه با بچه درس می خونه نه میبره و میاره نه وقتی معلم منو میخواد می فهمه من چقدر اذیت میشم از حرفاشون فشار روحی این قضیه واسه من و بچه هست بیچاره بچم از یه کنکوری بیشتر درس میخونه من یه بچه دیگه هم دارم از اونم دارم میزنم که به خواهرش برسم
شاید شما خیلی حساسی.دختر دوستمم کلاس سومه نرماله کلا ولی مامانش میگه تو املا خیلی کنده
نه حساس نیستم واقعا دختر من از تولدش تا الان مشخص بود دیر حرف زد دیر راه افتاد درک مطلبی ضعیف بود بهتر شده الان چون کار درمانی بردم ولی خب اصلا من حساسم چی میشه آدم بچه رو ببره دکتر تخصصی تر تشخیص بدن اگر مشکل داره یا نداره معلوم بشه