2777
2789
عنوان

شوهر من قبول نمیکنه بچه ی ما مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 34 پست
گوش نده به شوهرت.متاسفانه برادرزاده منم مشکلات جدی داره در حدیه که باید تو مدارس مخصوص درس بخونه ولی ...

ببین ما خیلی مایه میزاریم مدرسه خصوصی و حتی معلم خصوصی داره پیش مشاور هم بردم ولی اسم روانپزشک که اومد همسرم قاطی کرد خدایی هم هزینه ها زیاده حق داره ولی می‌دونم مشکلش مالی نیست فقط نمی‌خواد قبول کنه و دارو بده 

خب چه فایده ببرم مهم همون دارو هست یا تشخیصش سرما خوردگی نیست ببرم یه هفته دارو بدم خوب سه باید از ط ...

اخه شاید مشکل حادی نداشته باشه. شاید دکتر با روان درمانیش اکی بشه. بعد یکم فشار هارو بذارید روی همسرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چرا بعضی ادما اینحوری ان اخه  نمیشه پنهونی ببریش؟

نه اصلا دارو های روانی که میدونین الکی نیستن به یه بچه نمیسازه کلی باید بری بیای ببینی داروی مناسب بچه چیه راحت گیر نمیاد نمیشه تنهایی آدم تصمیم بگیره 

اخه شاید مشکل حادی نداشته باشه. شاید دکتر با روان درمانیش اکی بشه. بعد یکم فشار هارو بذارید روی همسر ...

مشکل حاد هم نداره جز بی دقتی آره دقیقا می‌خوام همین کار رو کنم شوهرم هم بنده خدا هزینه می کنه ولی نه با بچه درس می خونه نه می‌بره و میاره نه وقتی معلم منو میخواد می فهمه من چقدر اذیت میشم از حرفاشون فشار روحی این قضیه واسه من و بچه هست بیچاره بچم از یه کنکوری بیشتر درس میخونه من یه بچه دیگه هم دارم از اونم دارم میزنم که به خواهرش برسم 

منها و جمع رو همیشه استباه میکنه یا گاهی.اخه دختر من جزو دانش اموزای ممتازه فوق العاده باهوشه ولی با ...

همه بچه ها بی دقتی می کنن طبیعیه ولی این دیگه اصلا تمرکز نداره دیر مطالب می‌ره تو حافظه ی بلند مدتش یه چی الان یاد میدم فردا یادش می‌ره 

شاید شما خیلی حساسی.دختر دوستمم کلاس سومه نرماله کلا ولی مامانش میگه تو املا خیلی کنده

نه حساس نیستم واقعا دختر من از تولدش تا الان مشخص بود دیر حرف زد دیر راه افتاد درک مطلبی ضعیف بود بهتر شده الان چون کار درمانی بردم ولی خب اصلا من حساسم چی میشه آدم بچه رو ببره دکتر تخصصی تر  تشخیص بدن اگر مشکل داره یا نداره معلوم بشه 

نه اصلا دارو های روانی که میدونین الکی نیستن به یه بچه نمیسازه کلی باید بری بیای ببینی داروی مناسب ب ...

اون اصلا موافق این که بچه مشکل داره نیست بعد توچطوری میخوای با اون تصمیم بگیری؟ 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
نه حساس نیستم واقعا دختر من از تولدش تا الان مشخص بود دیر حرف زد دیر راه افتاد درک مطلبی ضعیف بود به ...

واقعاخیلی خوبه ببریش افرین به تو 

اینجوری وقتی بزرگ شد غصه نمیخوره که مشکل داشتم منو نبردن دکتر و الان سختیش بیشتر شده 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
اون اصلا موافق این که بچه مشکل داره نیست بعد توچطوری میخوای با اون تصمیم بگیری؟ 

خب مشکلم همینه دیگه باید قبول کنه که نمی کنه بهش گفتم خودت می‌دونی و بچه ی خودت از الان شما میری مدرسه جواب گو میشی حتی درس هایش هم باید کمک کنی 

نه حساس نیستم واقعا دختر من از تولدش تا الان مشخص بود دیر حرف زد دیر راه افتاد درک مطلبی ضعیف بود به ...

اها پس حق داری ،اخه اول گفتی جمع و منها رو اشتباه میکنی گفتم درین حد همه ی بچهها ممکنه اشتباه کنن