2777
2789

خیلی ناراحتم اخه خواهر شوهرمم حامله اس بچه اش پسره اونوقت مادرشوهرمم زنگ زده میگه ای کاش واسه توام مثل اون بشه 

من خودم اصلا فرقی نمیکنه برام اما انقدر گفتن پسر پسر که وقتی دیروز تو ان تی دکتر گفت فعلا شبیه دختره استرس گرفتم 

بچه ها میشه شماهم یه نگاه کنین عکس سونو رو ببینید بچه چیه☺

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی هست انشالله سالم صالح باشه

اره یبارم پیششون گفتم یه دختر سالم بهتر از یه پسر فلجه اما زخم زبان هایشان را چه کنم

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

بگو انشالا سالم باشه دختر و پسر فرقی نداره ، من دوران بارداری یبار به مادرشوعرم زنگ زدم که می اییم خونتون وقتی رفتیم گفت فک‌کردم رفتی سونو بچه ات پسره شیرینی خریدین اومدین !!! گفتم مگه دختر باشه نباید بخریم؟ لال شد ! همش دوران بارداری مبگلت قیافت به پسردار ها میخوره سونو اشتباه گفته ، گفتم نه اتفاقا دختره مامان و باباشم عاشقشن ، الان که دخترم به دنیا اومده همه دورش میگردن 

کاش پسر بشه متاسفانه اقوام شوهرت لیاقت دختر ندارن خدا کنه بچه پسر باشه عزیزم منم برات دعا میکنم 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
ان شاالله سالم باشه باید جواب مادرشوهرتو میدادی که دیگه تو چیزی که دست خداست نه بنده دخالت نکنه

هرچی ام به روش بگیا حرف خودشو میزنه

واسه کثرا مادرا همچین ماجرایی هست .

بجایی این که فقط نگران سلامت خودشو بچه باشه مادر تو اون دوران باید سفارش جنسیت بچه رو از زبان‌های مختلف اجرا کنه.

عزیزم ایشا....سالم بدنیا بیاد و هر چی که بو لذت ببر و بدون عزیزترین میشه برات 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

تا به ثبات شخصیت نرسیدید بچه دار نشید که با یه حرف یه خانوم مسن اینجوری بهم نریزید سر جنسیت بچه 🤦‍♀️ فرقی نداره ینی اگر گف دختره بهم نریزی ، پس ینی حرفش روت اثرشو گذاشته . خودتو قوی کن داری مادر میشی و هزار تا ازینا قراره بشنوی 

هرچی هست ان شاءالله سالم باشه

دختر و پسر فرقی نداره

نذار حرفهای دیگران روت تاثیر بذاره

ولی اگه سونو گفته شبیه دختره احتمال خیلی زیاد درسته

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

دیگه وقتی،شک کنن دختر است دختر میشه عزیزم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

جوابشو نده بعدم یه چندتا چیز دخترونه کش اینا بکیر شب شوهرت اومد بکو وسر خوبه ولی ناز نداره انقدر دوستدارم موهای شیویدشو با این کش ببندم ذوق کن که اگه دختر شد مادر شوهرت چیزی گفت شوهرت بزنه تو دهنش بعدم نزار کسی دختر و پسر کنه چون تو روحیت اثر میزاره مهم سالم بودنشه همین

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم