2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اندوسکوپی انجام دادم عزیزم اصلااااا نترس هیچی نمیفهمی  حدودا نیم ساعت بیهوشی بیشتر نمیشه ش ...

من قبلا برا عمل بیهوش بودم خوب بود ینی بیدار شدم حس خوبی داشتم این چجوریه حسش؟و اینک چن ساعت قبل چیزی نخوردی منو گفت هشت ساعت قبل چیزی نخور آب یا چایی خیلی کم بخور

سلام عزیزم بیهوشی تزریقی داری فکر کنم یعنی تو سرمت داروی بیهوشی میزنن

سلام گلم پس خوبه  قبلا با اینک ۱۳سالم بود نمیترسیدم اما الان  ک سنم بالاس میترسم😁😁 همش میکم نکنه بهوش نیام

من قبلا برا عمل بیهوش بودم خوب بود ینی بیدار شدم حس خوبی داشتم این چجوریه حسش؟و اینک چن ساعت قبل چیز ...

شما لابد خوش اخلاقی

عصبی نمیشی

یه خانواده رو میشناسم به هوش میان

فحش میدن

خودمم دوبار بیهوش شدم اینقدر آرومم

اها خوبه پس ممنونم

مادرشوهر و شوهرم انجام دادن

من همراه هر دوتاشون بودم

اصلا چیزی نیست که بترسی

فقط همراه ببر

اینقدر برای همسرم خوب بود و نفهمید به هوش اومد گفت اینا اصلا منو بیهوش نکردن😂

شما لابد خوش اخلاقی عصبی نمیشی یه خانواده رو میشناسم به هوش میان فحش میدن خودمم دوبار بیهوش شدم ...

من یادمه وقتی بهوش اومدم دوس نداشتم بهوش بیام حس خوبی داشتم مثه ی خواب عمیق بعد از روزها بی خوابی.یه خواب خیلی شیرین لای پرقو... وقتی بهوش اومدم دوس نداشتم 😀😀😀 نمیدونم شایدم منم فحش دادم خخخ

من قبلا برا عمل بیهوش بودم خوب بود ینی بیدار شدم حس خوبی داشتم این چجوریه حسش؟و اینک چن ساعت قبل چیز ...

قبلش باید صبحونه نخوری شام سبک 

نوشیدنی های رنگی نخور 

معدت باید قبلش خالی باشه شام مثلا ۹وشب بخور دیگه هیچی نخور 

سرم نمیزنن بهت فقط یه چیزی بهت تزریق میکنن

اول یه اسپری میزنن داخل دهانت تلخه یکم که بی حس بشه 

بعد میخوابی پاهاتو تو شکم جمع میکنی یه سری چیزا برات وصل میکنن فقطم اکسیژن چیز دیگه ای وصل نمیکنن بااینا که میزنن به انگشت 

بعد یه چیزی میزنه تو دستت و بیهوش میشی

بعدش بهوش میای خودت 

اره عزیزم وقتی به هوش میای اصلا خیلی حالت خوبه حس خوبی داری سرحالی

فقز بعدش میای خونه چون از معدت نمونه برمیدارن باید سوپ بخوری

قبلش بگو برات سوپ درست کنن