2777
2789
عنوان

بالا آوردن زیاد نوزاد یک ماهه

992 بازدید | 27 پست

دیشب بهش شیر دادم کمتر از دو ساعت باز گریه کرد بهش شیر دادن بلندش کردم برای دروغ زدن همراه با آروغ کلی بالا آورد از دهن و دماغش تا چند ثانیه نفسش بند اومد زدم پشتش تا تونست نفس بکشه 

الان هم بهش شیر دادم میخواستم اروغش رو بگیرم خیلی کم بالا آورد ولی هنوز آروغ نزده میترسم تو خواب بالا بیاره نشستم بالاسرش

دیشب با خودم گفت شاید مامان خوبی نیستم که بچم اینقدر بالا آورده شاید یه کار خودم باعثش شده 😭😭💔

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس داره که طبیعیه

آخه تا حالا اصلا بالا نمی‌آورده 

دو سه بار در حدی که دور دهنش فقط کثیف میشده

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

سلام نخیر ربطی به اعمال و رفتارشما نداره

نوزادتون رفلاکس داره

خوب میشه

چهار ماه طول میکشه سیستم گوارش نوزاد کامل بشه

باید متکای زیر سرش کمی بلند باشه و به سمت چپ یا راست بخوابه نه طاق باز که شیر نپره تو ریه اش

تا شیر خورد سریع بادگلوش رو بگیر حتی اگر طول بکشه

کتاب بگیر درمورد نگهداری نوزاد اطلاعاتت میره بالا

چه ربطی داره مامان خوبی نیستم یعنی چی، بچه نوزاد همینه دیگه...اگر زیاد بالا نیاره احتمالا رفلاکس دار ...

نمیدونم بخدا طفلی بچم کلا دیشب قرمز شد 🥲💔

کمی بالا آوردن موقع آروغ طبیعیه

بچه رو تکون شدید ندید ، آروم جابجا کنید برای آروغ گیری 

زیاد شیرش ندید ، شیر زیاد باعث استفراغ میشه

اگه شیرخشک میدی شاید بهش نمیسازه که باز گریه می‌کند بعد شیر

سلام نخیر ربطی به اعمال و رفتارشما نداره نوزادتون رفلاکس داره خوب میشه چهار ماه طول میکشه سی ...

خیلی ممنون 

عزیزم ببر دکتر ریفلاکس داره

حتما دارو اگر داد مصرف کن تا آسیب به مری نزنه

باید بعد شیر عمودی نگهش داری یه ربع بیست دقیقه

موقع خواب سرش بالا تر باشه

فکر کنم شیب باید ۴۵ درجه بخوابه

شاید لازم شد شیر رو غلیظ کنی بهش بدی

حتما و زود ببر دکتر

نمیدونم بخدا طفلی بچم کلا دیشب قرمز شد 🥲💔

پیش میاد مواظب باش فقط صاف نخوابونش که تو حلقش نره تو خواب خدایی نکرده، میبری دکتر راهکار داره میگه کلادهم نوزاد همینه بزرگتر که بشه بهتر میشن

کمی بالا آوردن موقع آروغ طبیعیه بچه رو تکون شدید ندید ، آروم جابجا کنید برای آروغ گیری  زیاد ...

اره شیرخشک میدم ولی تا حالا اینجوری نشده بود

سلام عزیزم. طبیعیه. شیرت سنگینه احتمالا براش. بچه هایی ک بالامیارن معمولا سالمترن و نمودار رشدشون رو به بالاست . به پهلو درازش کن ک اگ بالا اورد بریزه بیرون😘

در نهایت اگ‌نگرانی دکتر ببر یه قطره هست نمدونم اسمش چیه اونو میده یکم بهتر میشه.

ولی اگ دل درد نداره و گریه نمیکنه مشکلی نیس. شاید نی نی پرخوری میکنه بالامیاره اضافه هاروووووووو😋😋😋