2777
2789
عنوان

تعارف طلاق💔💔💔💔💔💔💔💔

290 بازدید | 7 پست

اینجا دیدم خانم ها میگن ما تعارف   ط   زدیم ،  شوهرشون قبول میکنه  و بعدش پشیمون و ناراحت میشن.

دوست خودم توی دعوا به شوهرش گفته بود طلاقم بده و راحتم کن ، چرا طلاقم نمیدی؟؟؟

شوهرش قبول کرده بود، بهش برخورده بود و وسایلش را جمع کرده بود و به قهر رفته بود.

خودش می گفت مطمئن بودم شوهرم میاد دنبالم ولی نیومد ، بعد خودش برگشته بود دوباره بیرونش کردند، بچه اش گفته بوده اگه منو دوست داشتی اسم طلاق را نمی آوردی  

شما نظرتون چیه؟؟؟؟

چرا مثل نقل و نبات مرد و زن ایرانی اسم ط    را میارن؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنن فقط خودشون غرور دارن 

توقع دارن شوهر   بیاد پاشون ماچ کنه بگه نههههه نرووو

طلاق نگیر من بی تو میمیرم

وای  🤣😐

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

متاسفانه ازدواج مثل دوران آشنایی نیست و بالاخره یه تعهدی دادی و یسری مزایایی هم دریافت میکنی و گویا ...

نه طلا داره 

نه ملکی به نامش هست ، راحت میگه طلاق 

فقط مهریه است که اونم چون خودشون گفتند و پیشنهاد دادند علیه خودشون استفاده میشه 

واقعا بعضی خانم ها اصلا سیاست زندگی ندارند، زندگی فقط کار خونه و بیرون و بچه داری و نظافت نیست، کاش قوانین بدونن  ، از جامعه با خبر باشن

بعد از  بیست سال زندگی فکر میکنه لیلی است برای شوهرش