2777
2789

سلام بچه ها..خوبین..

حال دارین تریف کنم..؟

درست حسابی راهنماییم کنید..؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

سلام بله

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها عروس ما دختر خیلی خووووووبیه..ارتباطنون با همدیگه خیلی خوبه..یا حداقل با من یکی خیلی خوبه..هیچوق بدمو نخاسته..و منم متقابلا هیچوق بدشو نخاستم..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

نزدیک ب ۸ساله ک عروسمونه و منِ نوعی هیچوق هیچ بدی ازش ندیدم..

حتی شده داداشم از من پیشش بد بگه ولی اون تعصب ب خرج داده و پشت منو گرفته..

اینارو میگم ک بگم اصلا زمینه ای برای بد بودن با همدیگه نداریم و بتونید حدس بزنید ک چقدر ادم خوبیه..

حالا این عروس ما برعکس خودش ک اییییینهمه ادم باشعور و بامعرفت و نازنینیه دوتا خواهر داره ک کلاااااااا برعکسن..

و ب شدت حسود و بد ذاتن..((حالا این خاهرا رو در نظر داشته باشید..اول جریان داداشه رو بگم..بعد ب اینا میرسم))

چندوقت پیش طی ی مراسمی ی حرکاتی از سمت داداش عروسمون  میدیدم اما خودمو کوچه علی چپ میزدم ک ب خودم بقبولونم ک اشتباه میکنم..

حرکات داداشه ب قدری تابلو بود ک مامانم منو میکشوند ی گوشه میگف راستشو بگو بین تو و فلانی چیزی هس و منم قسم و ایه ک ن چیزی نیس و اینم مث خواهرش خوش قلبه و رفتاراش از رو محبته..

این حرکات تقریبا توی مراسماتی ک اوناهم دعوت میشدن معمولا تکرار میشد اما هیچوق ن من ن اون هیچ واکنش خاصی نشون نمیدادیم و بااینکه شماره همدیگ رو داشتیم هیچوق پیوی همدیگه نمیرفتیم..اونم ادمی نبود ک مثلا استوری فللن بزاره و من بخام نخِ استوریو بگیرمو برم پیوی و صحبت کنیم..

تااینکه ی ماه پیش تولد زنداداشم بود و گف ک داداش گفته ب مناسبت تولدت ی سر بیاید شام خونه ی مامان اینا اونجا دعوتید خانواده همسرتم تشریف بیارن..از خانواده ی ما همه رفته بودن سفر و فقط من بودمو خواهرم و خواهز زادم..

خلاصه بااصرار زنداداشم رفتیم ..

بچها ماجرای مهمانی خیلی طولانیه انا واسه اینکه سریع تمام کنم فقط اون قسمتی ک باهمدیگ صحبت کردیمو میگم..

شام ک خوردیم و اینا داداشش برا پزیرایی کردن هی میومد و میرف..

منم بلندشدم کمک کنم ی مقدار از ظرفا رو ببرم..معذب بود..خاستم سرگرم بشم..رفتم کنار ظرفشویی مشغول شدم ک اومد گف شما چرااینجا ایستادید؟دخترا کجان؟گفتم ن چیزی نیس ک خودم خاستم سرگرم بشم..

یهو خندید گف خاستید از شرِ من راحت بشید؟؟

گفتم ن این چ حرفیه اختیار دارید..

اینو ک گفتم زنداداشم یهو اومد داخل..