2777
2789
عنوان

میخوام تنها برم مشهد ...به شوهرم نگم

504 بازدید | 14 پست

شوهرم خودش یبار رفت مشهد یبار کربلا 

خیلی دوس دارم مادرمو ببرم مشهد اما با من نمیاد 

میخوام برم ب امام رضا ع بگم شهیدم کنه چون تنها اینطوری ماددم میتونه بهم افتخار کنه چون دیگه تو دنیا خیلی اذیتشون کردم بجایی نرسیدم، دختر خاله هام رفتن سرکار یعنی اونام درس خوندن ولی کار خوب داشتن اما من نتونستم بواسطه کارم دست خانوادمو بگیرم ، دلتنگ میشم میرم عصبیشون میکنم ن میتونم جدابشم ازشون نه باهاشون باشم‌‌‌... بنظرتون یهو تنها برم مشهد ؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانم عزیز این کار از سر هیجانه و کار درستی نیست درسته هر ادمی اختیار خودشو داره اما خارج عرف خانواده ایرانیه با گفتن برو چند روز حالتو خوب کن و چرا شهید؟چون از همه چی راحت تره اره؟سفت وایسا و تلاش کن اگه مشکلت کار کردنه فقط اراده میخواد همین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عزیزم اینقدر خودت رو سرزنش نکن ، تو به هیچکس بدهکار نیستی جز خودت! هرکس مسئول زندگی خودشه! مادر و پدر نباید بچه به دنیا بیارن که کمک خرجشون باشه، مگه تو خودت دلت میخواسته وارد این دنیای کثیف بشی؟! اونا تو رو آوردن توی این دنیا

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

تنها مسافرت رفتن ایرادی نداره ولی تو داری برای فرار از مشکلت میری مشهد، این درست نیست. یه امامزاده برو توی شهر خودتون همون کار مشهد رو میکنه برات

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

نه باید بگی چون اینجا ایرانه حرف درمیارن زن بدون اطلاع سفربره ممکنه همون شوهرت متهمت کنه به خیانت و اینا پس حتما باید اطلاع بدی

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
چرا مامانت نمیاد باهات

نمیدونم خوشش نمیاد بامن جایی بیاد

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍