2777
2789
کلا رفتارهام با همسرم و خانواده هامون‌ و از نظر رابطه جنسی

کامل نباشه ، حداقل دو روز بین هر معاشقه فاصله باشه تا میشه فاصله باشه زیاد پیش هم بودن تو عقد خوب نیست ، خونه مامان شوهر 😅 عاقل و سنگین رفتار کن تو مسائل خونشون تا حد ممکن دخالت نکن ، به اندازه خودت کار کن نمیخاد خودتو پوست کنی پاشی بشور بساب کنی همیشه تشکر کن بعد هر کاری که برات کردن زیاد رقت آمد نباشع بهتره ولی همیشه دورا دور احوال پرسی بکن ، 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم نزارم؟ من الان پنج ساله با یکی دوستم تا الان جز بغل و ب وس نزاشتم کاری کنه.عقد کنیم نزارم رابط ...

هرکسی بسته به شرایطش.اگه من نمیذاشتم الان ازش جدا شده بودم که کارم هرشب گریه نباشه از دستش.و اینکه شب عروسی اصلا لذت خاصی نداشتیم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
چرا پشیمونی گلم؟

شوهرم بعد از ازدواج 180درجه تغییر کرد البته اواخر نامزدیمون مشخص شد فقط نتونستم بگم چون باید ازش جدا میشدم دست بزن داشت.الان بدترم شده دیگه بخاطر بچم باید تحمل کنم چون بچه های طلاق رو دیدم چه بلایی سرشون میاد.شب عروسیمون هیچ ذوقی برای کنار هم خوابیدن نداشتیم

اول باید دقیق برا خودت مشخص کنی که هدف از دوران عقد برا چیه؟ و بعدش بر اساس اون هدف عمل کنی

مثلا اگه دوران عقد برا آشناییه پس باید در شناختن هر چه بیشتر نامزدت تلاش کنی نقطه ضعفها و قوتهاشو کشف کنی ، رابطه جنسی محدود باشه تا اگه یوقت فهمیدی اخلاقش بده بتونی بهم بزنی 

شوهرم بعد از ازدواج 180درجه تغییر کرد البته اواخر نامزدیمون مشخص شد فقط نتونستم بگم چون باید ازش جدا ...

الهی فداتشم انشالله مشکلتون حل بشه

من نمی‌فهمم چرا آدما عوض میشن😔

ازدواجتون سنتی بود یا دوستی؟

کلا رفتارهام با همسرم و خانواده هامون‌ و از نظر رابطه جنسی

رابطه فقط کامل نباشه  راه های دیگه زیاده واسه انجام😉

خونه ی مادرشوهر هم هر موقع دعوتت کردن برو  

توی کارها به جز شستن ظرف و نهایتا آوردن چای کار دیگه ای نکن که بعدا نشه وظیفه

با خواهر شوهر و جاری به هیچ عنوان صمیمی نشو   اول یا آخر اسمشون جان یا خانوم بزار که احترامه حفظ بشه

هرکسی بسته به شرایطش.اگه من نمیذاشتم الان ازش جدا شده بودم که کارم هرشب گریه نباشه از دستش.و اینکه ش ...

واقعا درستش اینه که نباشه ولی مثلا ما قبل عقد ۶ماه محرم بودیم تو اون مدت معاشقه داشتیم ولی رابطه کامل نه دیگه وقتی عقد کردیم که دیگه مطمئن بودیم ازدواجمون قطعیه و اون موقع داشتیم شوهرمم خیلی مشتاق بود باز شب عروسی هم که این همه خسته بودیم و من با اون ارایشای پاک کردم خیلی زشت شده بودم😂😂 بازم همسرم مشتاق بود ولی خب عاقلانه اینه که نداشته باشی چون بعضی مردا جنبه شو ندارن.بعد اینکه ما دوتا شهر بودیم و من به خاطر دانشگاه مجبور بودم خونشون بمونم هم بی تاثیر نبود

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
الهی فداتشم انشالله مشکلتون حل بشه من نمی‌فهمم چرا آدما عوض میشن😔 ازدواجتون سنتی بود یا دوستی؟

سنتی خیر سرش فامیل بودیم شوهرم یه جور تو جمع خوبه همه فکر میکنن خوشبخترین ادم‌روی زمینم