2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه فقط کامل نباشه  راه های دیگه زیاده واسه انجام😉 خونه ی مادرشوهر هم هر موقع دعوتت کردن بر ...

ببخشید شما که میگین صمیمی نشو مثلا در چه حد هست رابطتون با جاری؟یعنی حتی شوخی هم نمیکنین؟با هم درباره مثلا روش جلوگیری صحبت نمیکنین یا چمیدونم اصلا باهم راحت نیستین؟من با دخترخاله ها و دخترعمه های همسرم تو خیلی چیزا راحتیم با هم حرف میزنیم با جاری باید چجور بود؟خصوصا ک من عروس اولم نمیدونم سرد باشم میگن خودشو میگیره گرم باشم یوقت تحویل نگیره ضایع شم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
برین مشاوره  یا ی مدت بهش محبت کن ببین اخلاقش عوض میشه

محبت میکنم دیگه اصلا نمیبینتم بی محلی میکنم یه مدت نازمو میکشم بعد بیهیالم میشه از عشق هیچی نفهمیدم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
ببخشید شما که میگین صمیمی نشو مثلا در چه حد هست رابطتون با جاری؟یعنی حتی شوخی هم نمیکنین؟با هم دربار ...

عزیزم من جاری ندارم  فقط ۲ تا خواهر شوهر دارم  

توی دوران عقد باهاشون صمیمی بودم  ولی درمورد مسائل خصوصی اصلا صحبت نمیکردم  بعد عروسی هم که خیلی رسمی هستم و حرف زدنمون فقط درمورد چیزهای سادس 

به نظرم مسائل زناشویی فقط مربوط به شما و همسرتون هستش و هیچکسی نباید چیزی بدونه

عزیزم من جاری ندارم  فقط ۲ تا خواهر شوهر دارم   توی دوران عقد باهاشون صمیمی بودم  ول ...

ببین نمیگم مثلا درباره جزئیات رابطه مثلا اینکه فلانی تو چجوری با بچه  میتونی تنظیم کنی یا مثلا روش جلوگیریت چیه در همین حد دیگه

ولی نامزدم از الان ک عقد نکردیم ب آبجی هام میگه آبجی یا مامان وبابا و‌‌ من ب پدر و مادر همسرم بابد ...

مامان یا بابا گفتن بد نیست ولی مثلا اگر اسم مادرشوهرتون زهراس بگین مامان زهرا  یا بابا محمد مثلا  همسرتون اگه از اول گفتن که خب باید تا آخرم بگن دیگه نمیشه تغییر داد

عزیزم من جاری ندارم  فقط ۲ تا خواهر شوهر دارم   توی دوران عقد باهاشون صمیمی بودم  ول ...

چی شد ک اول صمیمی بودی الان رسمی شدی؟باهم روبوسی هم میکنین یا فقط دست میدین؟