2777
2789
عنوان

کسی هست تعبیر خواب بلد باشه ؟؟؟

91 بازدید | 15 پست

من یه حاجتی داشتم که متوسل شدم به امام حسین حضرت عباس نذر صلوات و.. هم داشتم براشون 

سه ماه پیش هم کربلا بودم و از وقتی که برگشتم یه گناه خیلی بدم رو گذاشتم کنار 

ولی امروز همش وسوسه شدم برم سمتش 

تا حدودی هم رفتم جلو ولی پشیمون شدم 

بعد همش با خودم ناراحت بودم که من  به امام حسین رو زدم ولی اون کمکم نکرد حتی بهم نشونه نداد که کمکم میکنه و فکرهای دیگه که گناهم رو توجیح کنم 

ظهر خوابیده بودم 

خواب دیدم امام حسین و حضرت عباس و یارانشون دارن برام دعا میکنن 

دستشون به سمت آسمون بلند بود میدونستم برا من دعا میکنن  ولی نمیفهمیدم چی میگن به خدا 

وقتی بیدار شدم اصلا ناراحت نبودم 

و احساس نزدیکی داشتم بهشون 

میدونین چیه تعبیرش ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط خودشون باید کمکم کنن اراده ام خیلی ضعیف 

ببین امام حسین چقدر دوست داره میخواد طرف اون و خدا برگردی از گناه دور بشی .هیچی بنظرم اندازه عشق به امام حسین دلچسب تر نیست .لذت گناه در مقایسه با لذتی که از عشق امام حسین تو دلمون میشه قابل مقایسه نیست 

ببین امام حسین چقدر دوست داره میخواد طرف اون و خدا برگردی از گناه دور بشی .هیچی بنظرم اندازه عشق به ...

اگه‌حاجتمو بگیره از خدا بهش قول دادم هیچ وقت دیگه سمتش نرم 

دوست خوب من .دوست عزیزمون تگم‌کرد که خوابت رو تعبیر کنم .خواستم بگم تعبیر خوابت رو میگم بعد خودت برداشت کن بزار اولش بگم خواب ظهر نسبت به خوابهای نزدیک اذان صبح دیرتر تعبیر میشه 

عزیزم   شما حضرت امام حسین و حضرت ابوافضل رو‌ مشغول دعا کردن در حق خودتون دیدی این خواب بیانگر معانی متعدد و قابل توجه هست که از ابعاد مختلف قابل بررسی هست .یکی از تعابیر خوابتون این هست که شما آرزوهاتون برآورده میشه و مدتها برای کاری یا خواسته ایی برنامه ریزی کردی نمیدونم چه زمانی ولی عاقبت به آرزوی قلبیت میرسی و دیدن این دو بزرگوار یعنی شما در واقعیت با افرادی آشنا میشوید که راه نزدیک شدن به خدا را به شما نشان میدهند و دلسوزانه دل تنگ شما هستند که از لحاظ معنوی پیشرفت کنی .عزیزم دیدن امام حسین و برادرشون که باب الحوائج هست سرشار از خیر و برکت هست و این نشونگر این هست که دعای خیر یا کار خیری  انجام داده ایی که این دو بزرگوار واسطه خواسته شما از خدا وند متعال میباشند و خودشون هم همواره مراقب شما هستند که از اهداف الهی غافل نشی .عزیزم همون طور که گفتم این خواب خیلی تعابیر مختلفی داره که من یکیشون رو برات تعبیر کردم .عزیزم خوابتون خیلی خوبه و تعبیرش سرا سر خیرو برکته .و مطمئن باش با توسل به ائمه هیچ‌وقت به بیراهه نمیریم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .