خیلی بهش فکر میکنم. من به زندگی بعد از مرگ اعتقاد دارم از مرگ هم خیلی میترسم عاشق اینم که ایندمو بیینم شاید یه روز ازدواج کنم بچه دار بشم. ولی خستم. احساس سر بار بودن میکنم برای خانوادم. هی میگن تو باعث استرس های مایی همش درگیر توییم همش دردسری قراره در اینده بدبخت بشی با این کارات باورتون میشه همه این حرفا به خاطر یه تجدیدی تو درس ریاضیه؟ من مدرسم تیزهوشان بود ولی بیرونم کردن سر همین تجدیدی ریاضی. مامانم از صبح باهام قهره هی میگه ۹۰ درصد بدبختی و استرسامون تویی. این تاپیک هارو برای بد جلوه دادن خانوادم نمیزنم ولی خیلی از خودم بدم میاد شاید حق دارن. گاهی به سرم میزنه برم خودمو پرت کنم پایین از بالاپشت بوم. ولی میترسم از خدا و از بی ابرویی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره ابرو خانوادت میره...منم بعد ۸ سال عشقم رفت.داره ازدواج میکنه باید هم واسه عقد و عروسیش برم.مجبورم ..باید جلو همه خودمو خوب بگیرم.همه مبدونستن با همیم..بایدزنشو ک ایشالا سر نگیره ازدواجشون وقتی دیدم سلام علیک کنم.باید درباره عروسیش بگم بخندم ذوق کنم....منم دوس دارم خودکشی کنم ولی ابرو خانواده خیلی مهم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
وقتی بعد از سالها به این روزها فکر کنی خنده ات میگیره
نمره و معدل از بی اهمیت ترین مسائل زندگیه
رفتار خانواده تون درست نیست بزرگ بودن اونا دلیل بر عاقل بودنش نیست
شما با صبوری اونا رو متوجه رفتار اشتباهشون کنید
خودکشی از گناهان غیرقابل بخششه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ابروشونم نره هم تا اخر عمر غصه میخورن عذاب وجدان شدید میگیرن و هیچ وقت دیگه زندگیشون مثل قبل نمیشه فعلا برو استراحت کن تا فردا خدا بزرگه یکم صبوری کن دنیا که به اخر نرسیده قهر کردن یه چن روز دیگه اتیششون میخوابه نه اصلا نخوابید مهم نیست تو برای خودت زندگی کن هدف گذاری کن برنامه ریزی کن وبه امید خدا تلاش کن
و ان شاءالله با موفقیتات بهشون نشون بده کارو رفتارشون اشتباه بوده