2777
2789
عنوان

اگه خودکشی کنیم ابرو خانوادمون میره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 26 پست
اره ابرو خانوادت می‌ره...منم بعد ۸ سال عشقم رفت.داره ازدواج میکنه باید هم واسه عقد و عروسیش برم.مجبو ...

بزار بره لیاقتش همونه 

خلایق هر چه لایق 

راحتش بزار 

به زور که نمیشه کسی و نگه داشت

شرکت هم نکن عروسی 

ک.ن لقتشون

هر چی کمتر ببینی زودتر از ذهنت میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بره لیاقتش همونه  خلایق هر چه لایق  راحتش بزار  به زور که نمیشه کسی و نگه داش ...

نمیشه.تو تک تک چیزاشون باید حضور داشته باشم چون خیلی نزدیک بهم...اینک هم اصلا نمیخام هم ک فراموشش کنم عاشقشمممم تا ابد ..تا اخر عمرم منتظرم باهاش زندگی کنم  

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ببین کار اونا درست نیس ولی باور کن دست خودشون نیس پدر مادرای الان خیلی فشار روشونه از یه طرف جامعه خراب شده از یه طرف کلی گرونی بلاخره انتظار دارن بچه هاشون موفق بشن دیگه 

اره اگه خودکشی کنی اولا اون دنیا بدون پرسش و پاسخ میفتی جهنم

بعد هم یکی میگه لابد بهش تجاوز شده شاید شکست عشقی خورده شاید دوست پسر داشته شاید آبروش رفته و فیلمای بدش اومده بیرون..... و....... و..... 

نمیشه.تو تک تک چیزاشون باید حضور داشته باشم چون خیلی نزدیک بهم...اینک هم اصلا نمیخام هم ک فراموشش کن ...

ایشالا گذر زمان مشکلتو حل میکنه

احساسی تصمیم نگیر 

فقط دست به کار احمقانه نزن که پشیمون میشی 

شرایط عوض نمیشه با نبودنت

خانوادت گناه دارن؛ بهت احتیاج دارند

ایشالا گذر زمان مشکلتو حل میکنه احساسی تصمیم نگیر  فقط دست به کار احمقانه نزن که پشیمون میشی& ...

ن خودکشی نمیکنم چون نمیشه .فقط و فقط هم بخاطر ابروی خانوادم.ولی نمیدونمچطوری باید کنار بیام.چطور تو عروسیش باید جلو اشکام بگیرم.البته انقد ب این موضوع فک نمیکنم چون امید دارم ب معجزه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدا یه جایی برات تلافی میکنه عزیزم 🥺

من فقط عشقمو میخام.دعا کنین 

۱۶😁

اولین مرحله بعد از خودکشی 

حضور پلیس توی صحنه اس 

بعدش بازپرس 

بعدش پزشکی قانونی 

روی بدنت ازمایش میکنن 

تمااام خونه بررسی میشه تمااام گوشی و سیستمت چک میشه 

و کلی از اطرافیان سوال و جواب میشه

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"