2777
2789
عنوان

والدین سمی

323 بازدید | 15 پست

من پارسال کنکوردادم ورتبم پنج هزارشد

بابام نزاشت بجز تهران و یه رشته چیزی بزنم و طبیعتا منم قبول نشدم

یک سال به سختی موندم پشت کنکور،افسردگی،ریزش مو،پسوریازیس،چاقی و هزار تامریضی دیگه گرفتم

ازطرفی نمیزاره ازخونه برم بیرون،مجبورم میکنه مثل پیرزنالباس بپوشم ونمیزاره کارکنم ومستقل بشم

خیلیم بداخلاق وشکاک و متعصبه

کاری کرده حالم از خونه بهم میخوره

روزایی که پشت کنکور بودم یه حرفایی بهم میزد مغزم سوت میکشید ،باگریه درس میخوندم همیشه

امسال رتبم از پارسال بهترشد ولی طبیعتا بازم تهران قبول نمیشم

خودم قایمکی انتخاب رشته کردم وهمه شهرارو زدم

امروز میگفت دعاکن شهرخودمون قبول شی وگرنه نمیزارم دانشگاه بری

خسته شدم دیگه

20سالمه تاحالا یه بارهم بیرون نرفتم 

هربار که بیرون میبرتم هزارمدل حرف بارم میکنه

حالم ازش بهم میخوره دیگه

کسی مثل من اینجاهست؟امسال هرجوربشه میرم شهردیگه حداقل نبینمش یکم نفس بکشم:)

خیلی وقتا از سن شما این حرفا رو میشنوم ولی وقتی واقعیت رو میبینم میفهمم خیلی بدبین هستید به پدر و مادرها. اوتا قطعاااا خیر وصلاحت رو میخوان. فکر نکن درس خوندن تو شهر غریب اونم تو این اوضاع جامعه کار آسونیه. بابات ی چیزایی میبینه که تو نمیبینی.

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط رو تقریبا داشتم .با اینکه شهر کوچکی بودیم فقط محله خودمون رو بلد بودم .شهر دیگه ای دانشگاه قبول شدم و نمی‌دونم چطور شد که پدرم رضایت داد ‌. اما می‌دونی اشتباهم کجا بود ؟ اینکه وقتی رفتم شهر دیگه ای ، انگار منفجر شدم . اوایلش خیلی خوب بودم اما بعد خطاهای زیادی کردم. واقعا آدم محبت ندیده ای بودم اما بازم این دلیل نمیشه خطا و اشتباه کنم ‌.خلاصه که الان خیلی پشیمونم به قدری که میگم کاس هیچ وقت نرفته بودم . انشالله رشته خوبی قبول بشی و بابات هم راضی بشه اما واقعا خواهرانه ازت میخوام قدر خودتو بدونی 

خیلی وقتا از سن شما این حرفا رو میشنوم ولی وقتی واقعیت رو میبینم میفهمم خیلی بدبین هستید به پدر و ما ...

بدبینم وقتی مجبورم میکنه شلوارای هزارسال پیشو بامانتو های پایین زانوبپوشم؟بدبینم وقتی نمیزاره حتی توجمعی که پسرای خانوادمون هست حرف بزنم یابخندم؟بدبینم که تاحالا یه بارم بایه دوست بیرون نرفتم؟بدبینم که حس بی ارزشی وپوچی همه وجودموگرفته؟

کی بدبینه؟من یاامثال پدرم وشما؟پس کی وقتش میرسه به بچه هاتون اعتمادکنید؟

فقط با این سختگیری‌هاشون باعث کارهایی میشن که خودشون در اینده‌ی خیلی نزدیک پشیمون میشن:/

قطعا

قراره رویی ازمن رو ببینن که تاسالهاتن وبدنشون بلرزه🙂

منم شرایط رو تقریبا داشتم .با اینکه شهر کوچکی بودیم فقط محله خودمون رو بلد بودم .شهر دیگه ای دانشگاه ...

حداقلش اینه که تجربه کسب کردیو والان هرراهی بخوای بری میگی خودم انتخاب کردم

نه اینکه اخرش مجبور به ازدواج سنتی بشی و تااخر عمرت اسیردست یکی مثل بابات بشی(بلایی که بابام سر خواهربزرگترم اورد:))

بدبینم وقتی مجبورم میکنه شلوارای هزارسال پیشو بامانتو های پایین زانوبپوشم؟بدبینم وقتی نمیزاره حتی تو ...

من خودم فرزند ی پدری شبیه شما بودم و دقیقا اون موقع عین شما غر میزدم نمیگم سختگیری کنن اما الان از صمیم قلب ممنونشم که بهترین سالهای زندگیم به درگیری های عاطفی با پسرها و ... که دوستام بشدت درگیرش بودن حروم نشد و درس خوندم. پدر شمام دوستت داره که نمیخواد آلوده این موارد شی ولی شاید بلد نیست خوب عنوانش کنه یا از سختگیری زیاد کم کنه. موفق باشی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چون خودمم همین مشکل دارم کاملا همو درک میکنیم 

میدونی چی ادمو میسوزونه؟

اینکه یه سری میان میگن اون خیرتو میخواد اون دوست داره

اون منو دوست نداره فقط به فکر ابروشه

چون دختر داشتن توخیلی از خانواده ها هنوزمایه ننگه

من خودم فرزند ی پدری شبیه شما بودم و دقیقا اون موقع عین شما غر میزدم نمیگم سختگیری کنن اما الان از ص ...

این روش برای بچه هایی که به۲۰رسیدن قطعا پاسخگونیست

ماهی رو هرچقدمحکم تر بگیری بیشتر ازدستت لیزمیخوره

میدونی چی ادمو میسوزونه؟ اینکه یه سری میان میگن اون خیرتو میخواد اون دوست داره اون منو دوست نداره ...

افرین دقیقا انگار فقط دخترا یه وسیلن که اختیارشون به دست والدینشون هست خودشون نه حق تصمیم گیری دارند نه حق اعتراض و از نظر خودشون میخواهند ضربه نخوریم ولی نمیدونن اینکار ها خودش بزرگترین ضربه هست 

در کل توی اینجور خانواده هایی همیشه به جرم دختر بودنت زجر میکشی بدون اینکه خودشون درک کنند با حتی بفهمند://

حداقلش اینه که تجربه کسب کردیو والان هرراهی بخوای بری میگی خودم انتخاب کردم نه اینکه اخرش مجبور به ...

نه من اصلا به ازدواج سنتی تن ندادم. ببین تجربه های زیادی دارم خیلیاش به دردم میخوره اما خیلی هاش هم لازم نبود . حتما برای زندگی دلخواهت بجنگ اما قدر خودتو پاکی الانت رو بدون . 

افرین دقیقا انگار فقط دخترا یه وسیلن که اختیارشون به دست والدینشون هست خودشون نه حق تصمیم گیری دارند ...

اره

باهمینکاراست که دلم میخواد فرارکنم نبینمشون فقط

علاوه براون از من مثل یه کارگر کارمیکشن

اگه یه وعده ظرف نشورم خودشونو جر میدن

حالم ازهمشون بهم میخوره