2777
2789

سلام دوستان خوبم

پسرم ۶سالشه و دوساله صبحها اول از خواب بیدارمیشه اسفراغ میکنه و فقط اسید معده بالا میاره

هر دکتری چه طب سنتی و چه فوق تخصص گوارش بردم خوب نشد

کسی این مشکو داشته یا این موردو از نزدیک دیده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرسنه میمونه زیاذ؟ یک دوره بهش امپرازول بده ببین بهتر میشه

چون شبا ساعت ۸میخوابه صبح ساعت ۶بیدارمیشه میتونه مال اون باشه؟ البته دکترا گفتن ورم معده داره ولی تاحالا دارویی خوبش نکرده

چرا ربط داره من خودمم وقتی استرس داشته باشم صبحا عوق میزنم

اخه میدونی پسرمن الان دوساله تمام اینجوریه وهر روز صبح اسید بالا میاره. قطعا یه مشکلی داره ولی چیه که دکتر نمیفهمه؟ نمیشه گفت هر روز استرس داره

نه اصلا

من اصلا اطلاعات ندارم اما ی متخصص مغز و اعصاب ببر شاید بگی چ ربطی داره اما دیروز بود فک کنم ی متهصص مغز و اعصاب داشت راجع ب تشنج ها صحبت میکرد ک راجع. ب حالت تهوع و اینا هم ی چیزایی گفت.اصلا قصدم‌نگران کردنت نیستا خواستم بگم شاید کمکی کرده باشم

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
من اصلا اطلاعات ندارم اما ی متخصص مغز و اعصاب ببر شاید بگی چ ربطی داره اما دیروز بود فک کنم ی متهصص ...

بله عزیزم بی ربط نگفتی تحت نظر متخصص مغز واعصاب که از ۸ماهگی هست.چون سابقه تشنج داشته

بله عزیزم بی ربط نگفتی تحت نظر متخصص مغز واعصاب که از ۸ماهگی هست.چون سابقه تشنج داشته

اها.بلا دور باشه ازش.پس مراقبش باش

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
من اصلا اطلاعات ندارم اما ی متخصص مغز و اعصاب ببر شاید بگی چ ربطی داره اما دیروز بود فک کنم ی متهصص ...

دکتر جعفر نصیری ۶ساله که پسرم تحت نظر ایشونه و براش توضیح دادم این مشکلو داره ارجاع داد به متخصص گوارش ولی فایده نداشت خوب نشد