2777
2789
عنوان

قرص رااکوتان

83 بازدید | 23 پست

تجربه ای دارین؟

جوشهای من ریز و سرسفید و بعضی زیرپوستی ان درحد ۷.۸ تا یا بیشتر هست همیشه

جاشونم لک میشه 

دکتر نوشت ترسیدم بخورم..

سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است   یک عدد دائم الخسته هستم    عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که درمان دکتر رو قبول ندارید واسه چی میرید دکتر؟پول رو بدید به ما ده بیست تا بستنی بخریم بخوریم ...

😂😂😂

قبول دارم منتهاا دکترا نظر همدیگه رو تقض میکنن

سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است   یک عدد دائم الخسته هستم    عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵    
من 15 سالمه خوردم اول پوستت رو در حد 2 هفته نابود میکنه اما بعدش جوش را کامل پاکسازی میکنه اب زیاد ب ...

چندوقت خوردین؟؟ اثر و عوارض بدی نداشت؟؟ خیلی از عوارضش ترسوندنم 😮‍💨

نظر اونی که از همشون ماهر تره رو انجام بده

همیشه ی ماهرتر هست متاسفانه😐🥴

پوست صورت و لب رو به شدت خشک میکنه

این قابل  تحمله میگن طولانی کبدو خراب میکنه فلان.  کامل خوردین دوره رو؟؟

چندوقت خوردین؟؟ اثر و عوارض بدی نداشت؟؟ خیلی از عوارضش ترسوندنم 😮‍💨

نه نترس من یه بسته کامل خوردم عوارضیم نداشته برام به دکترم گفتم میگن نازایی میاره گفت خیلی اشتباهه من خودم مصرف کردم الان بچمم سالمه سالم 

نه نترس من یه بسته کامل خوردم عوارضیم نداشته برام به دکترم گفتم میگن نازایی میاره گفت خیلی اشتباهه م ...

ی بسته ک خیلی کمه .چندتا دونه یعنی؟

دیگه برنگشت؟!

دکتر بهم گفت ی سال کامل حداقل باید بخورم حدود ۳۰۰ تا

اره انزیم کبد رو بالا میبره من ازمایش دادم کبدم هیچ مشکلی نداشت

منم ازمایش دادم اوکی بود میتونم شروع کنم ولی میترسم 😵‍💫