سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 عنوان قرص رااکوتان 83 بازدید | 23 پست تجربه ای دارین؟جوشهای من ریز و سرسفید و بعضی زیرپوستی ان درحد ۷.۸ تا یا بیشتر هست همیشهجاشونم لک میشه دکتر نوشت ترسیدم بخورم.. سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵ 1402/06/13 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماساژور_سر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 2152 شما که درمان دکتر رو قبول ندارید واسه چی میرید دکتر؟پول رو بدید به ما ده بیست تا بستنی بخریم بخوریم دعاتون کنیم
سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 شما که درمان دکتر رو قبول ندارید واسه چی میرید دکتر؟پول رو بدید به ما ده بیست تا بستنی بخریم بخوریم ... 😂😂😂قبول دارم منتهاا دکترا نظر همدیگه رو تقض میکنن سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵
سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 چن سالته؟ ۲۰ سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵
lokir عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 123 من 15 سالمه خوردم اول پوستت رو در حد 2 هفته نابود میکنه اما بعدش جوش را کامل پاکسازی میکنه اب زیاد بخور
ماساژور_سر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 2152 😂😂😂 قبول دارم منتهاا دکترا نظر همدیگه رو تقض میکنن نظر اونی که از همشون ماهر تره رو انجام بده
سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 من 15 سالمه خوردم اول پوستت رو در حد 2 هفته نابود میکنه اما بعدش جوش را کامل پاکسازی میکنه اب زیاد ب ... چندوقت خوردین؟؟ اثر و عوارض بدی نداشت؟؟ خیلی از عوارضش ترسوندنم 😮💨 سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵
سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 نظر اونی که از همشون ماهر تره رو انجام بده همیشه ی ماهرتر هست متاسفانه😐🥴 سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵
سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 پوست صورت و لب رو به شدت خشک میکنه این قابل تحمله میگن طولانی کبدو خراب میکنه فلان. کامل خوردین دوره رو؟؟ سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵
lokir عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 123 چندوقت خوردین؟؟ اثر و عوارض بدی نداشت؟؟ خیلی از عوارضش ترسوندنم 😮💨 نه نترس من یه بسته کامل خوردم عوارضیم نداشته برام به دکترم گفتم میگن نازایی میاره گفت خیلی اشتباهه من خودم مصرف کردم الان بچمم سالمه سالم
سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 نه نترس من یه بسته کامل خوردم عوارضیم نداشته برام به دکترم گفتم میگن نازایی میاره گفت خیلی اشتباهه م ... ی بسته ک خیلی کمه .چندتا دونه یعنی؟دیگه برنگشت؟!دکتر بهم گفت ی سال کامل حداقل باید بخورم حدود ۳۰۰ تا سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵
lokir عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 123 این قابل تحمله میگن طولانی کبدو خراب میکنه فلان. کامل خوردین دوره رو؟؟ اره انزیم کبد رو بالا میبره من ازمایش دادم کبدم هیچ مشکلی نداشت
سیب_زمینی_آب_پز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 128 اره انزیم کبد رو بالا میبره من ازمایش دادم کبدم هیچ مشکلی نداشت منم ازمایش دادم اوکی بود میتونم شروع کنم ولی میترسم 😵💫 سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است یک عدد دائم الخسته هستم عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵