2777
2789
عنوان

عشق یا غرور مسئله این است...🤦🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 50 پست
خیلی ساله دارم انتظار میکشم ۶ساله بهم علاقه داریم ولی خب بهم چیزی نمیگفتیم خسته شدم واقعا برامون ...

امیدوارم خیر و صلاح برات رقم بخوره و زندگی خوبی داشته باشی 

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 
وای نه پیام که اصلا حاضر نیستم بهش بدم غرورم خرد میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ فقط شاید بهس رکوئس بدم بفهمه ...

نمی دونم آخه ریکوئست انگار من برگشتم کلا و دیگه هستم! 

اما یک پیغام بهتره، نمی دونم حضوری شده بگو حتی، شجاعت میخواد! اما جدی یک بار بهش بگو منتظر هستی که بعدا رسمی بیاد جلو. 

باز هم هر جور خودت حس میکنی بهتره همونطور رفتار کن. 

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین سوخته بودم که نشستی تو کوچه با زنا سبزی پاک میکنی حرص زندگی همسایه رو میخوری😁تو که بیشتر معلوم ...

تو کوچه شما هنوز سبزی پاک میکنن؟😂😂 وای😂😂😂😂 کجا زندگی میکنید؟؟؟؟

تاپیکو با دقت نخوندیا😂جای ک ساکنینش  لندکروز  و بی ام و   دارن امسال تو میان سبزی پاک میکن جانم😉

سبزیاتو ک پاک کردی بیا اینقدر ریپ بزن  عقده هاتو خالی کن

دیگ نمیخونم راحت باش😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

تو کوچه شما هنوز سبزی پاک میکنن؟😂😂 وای😂😂😂😂 کجا زندگی میکنید؟؟؟؟تاپیکو با دقت نخوندیا😂جای ک سا ...

حالا نیاز نیست انقدر خنده های هیستریک بذاری 

به شدت بی لول و سطح پایینی تو هم انقدر حرص بقیه رو بخور تا شاید فرجی شد فکر کنم اون خانواده هم آدم حسابت نکردن ازین حرصت گرفته صدبارم که گفتی نمیخونم ولی عقده ها ت نذاشت برو کمبودات و جای دیگه جبران کن اینجوری رفتارای چندش و  زشت ازت سرنزنه