2777
2789

سلام دوستان

من تازه اینجا عضو شدم  و شدیدا به کمکتون نیاز دارم

راستش بچه ها من مدتیه به شخصی علاقمندم و شاید بشه گفت این علاقه دوطرفه بوده...

و چون جفتمون آدم های مقیدی بودیم زیاد با هم صحبت نمیکردیم و فقط در حد احوال پرسی و یکم صحبت روزمره

اینم بگم ایشون همیشه تاکید میکردن یه سری مشکل تو زندگیشون هست و میخواستن ازم براشون دعا کنم

تا اینکه یهو سرد شدن و خب منم آدم حساسی هستم  و دلم نمیخواست غرورم بشکنه و فکر کردم شاید دیگه منو نمیخواد و خودم زودتر همه چیو تموم کنم بهتره

و تمومش کردم...🙂💔

۲ماهی گذشته اما همچنان دوسش دارم و نمیتونم فراموشش کنم...

احساس میکنم اصلا برای حفظ رابطمون تلاش نکردم و باید خیلی بیشتر صبوری میکردم😔

و خب نمیدونمم واقعا بهم علاقه داره یا نه

عکس از پیام های آخرمون میزارم ممنون میشم خواهرانه نظرتون رو بهم بگید و راهنماییم کنید❤

از نظرتون این شخص واقعا منو دوست داره؟!!

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

من خودم غرور.بزار پیامارو ببینم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.