2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد روابط

136 بازدید | 16 پست

خانوما سلام

میگم کسی که سقط جنین میکنه نباید انتظار داشته باشه بیان عیادتش؟اصلا برا همچین موضوعی میرن عیادت؟

من خودم تا کسی چیزیش شده از اقوام شوهرم بدو دوییدم عیادت یکیشون که اصلا زنگمم نزده باید ناراحت بشم ازشون؟یا حساس شدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم برن چون احتمال میدن بیان ناراحت بشه طرف

راستش من باشم دوست ندارم بیان پیشم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
منم سقط کردم همه زنگ زدن حالمو پرسیدن  همممممممه به جز جاری و برادر شوهرم  حتی همو دیدی ...

درد و‌ناراحتی ،برا همس

توهم تلافی کن

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
اتفاقا کسی که سقط میکنه کسی نره عیادتش بهتره. چون هم شرایط روحیش خوب نیش و هم معمولا کسی دوس نداره ا ...

آخه من نمیخواستم بارداریمو بخاطر مشکلات سقطم علنی کنم انقد پیله وپیام که نکنه بارداری آخر گفتم آره هستم حالا هیشکدوم نیومدن 

حالا من خودمم حوصله کسی رو ندارم ولی دقیق شدم دیدم چقد الکی بهشون بها دادم اصلا خانواده شوهرمن هرچی فک میکنم تو همه مسائل هروقت زیاد بشون بها میدی کمتر بت اهمیت میدن متاسفم براشون

منم سقط کردم همه زنگ زدن حالمو پرسیدن  همممممممه به جز جاری و برادر شوهرم  حتی همو دیدی ...

اونا رو که دیکه همینکه مارو با تیر نزنن خدارو شکر میکنم اونارو من اصلا جز فامیل حساب نمیکنم بس بشون محبت کردیم و دشمنی کردن ولی مادرشوهر پدرشوهر وخواهرشوهر رو واقعا توقع داشتم