2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکتون باشه قشنگممم😍❤️

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

ای جانم مبارکه قدم نورسیده .. الهی خدا نگهدارتون باشه 

یه شربتی خودشون میدن به من که دادن سوال کن گلم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

به سلااامتی

راستشو بخوای من الکی گفتم شکمم کار کرد و مرخص شدم 

آخه خواهر از قبلش تا اون وقتی که اجازه دادن یه چیزی بخورم حدود ۴۸ ساعت شد که چیز درست و حسابی نخوردم فقط مایعات و یکمی هم سوپ... هیچی نبود که شکمم کار کنه 

منم الکی گفتم

بعدم که اومدم خونه مایعات فراوان خوردم و انجیر خیس خورده با لعابش خوردم مشکلی برام پیش نیومد

انجیر خیلی خوبه امتحان کن الانم فصل آلووه بخور خوبه

مبارکه من الکی گفتم کار کرده اومدم خونه.شربت ملین و سوپ آبکی میخوردم.قوام پیپیم عین جیش بود

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

غذا بخور، ملیین باشه

قبل غذای اصلیت سوپ بخور،سوپ جو با سبزی هم مقویه هم جو و سبزیش روده رو کار میندازه

بعدشم غذا جوجه کبابی، ماهیچه ...

اینا مقوین

با ابله بحث نمیکنم