2777
2789
عنوان

خانمایی که کامپوزیت کردن لطفا بیان

671 بازدید | 31 پست

میخواستم کاپوزیت کنم شنیدم نمیشه باهاش مثلا نون سنگگ خورد یا دهان میگن بو میگیره شما که کامپوزیت کردید حقیقت داره و اینکه راضی هستین ؟

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم بو می‌گیره و خیلی باید به بهداشت دهان و دندانت برسی

نخ دندون دهانشویه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من دوستم ردیف بالا و پایینو کامل کامپوزیت کرده

اتفاقا دیروز خونشون بودم غذا با نون سنگک بود و خورد و مشکلیم پیش نیومد😁

ولی میگن بعد هر وعده غذایی و هر چیزی ک رنگ داره(مثل پفک و آب زرشک و این چیزا مثلا)باید مسواک زد

اما دوستم در این حد اصلا رعایت نمیکنه ولی با این حال هم رنگ دندوناش ثابته هم دهنش تاحالا بو نداده

چرت و پرته..ولی کلا روکش و کامپوریت مراقبت میخاد دیگخ

من روکش کردم خیر نبینه الهی الان بو میده زیرش یه چیزایی جمع شده 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

من دوستم ردیف بالا و پایینو کامل کامپوزیت کرده اتفاقا دیروز خونشون بودم غذا با نون سنگک بود و خورد ...

هر کسی یه چیزی میگه نمیدونم چیکار کنم .یکی میگه خوبه یکی میگه نه

گناه من سادگی بود .

نه ربطی نداره درستش اینکه بعد هر وعده غذایی مسواک بزنی بهداشت دهان و دندان که رعایت بشه اینا چرت و پرته

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خوب همون مس اک و نخ دندون هست میگن زیر کامپوزیت دندونا خراب میشه

اره واقعا خراب میشه 

من که میخوام برم ارتودنسی بعدشم بیلچینگ کنم.هیچ چی مثل دندون خود ادم نمیشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.