2777
2789

سلام وقت بخیر 

من الان گوشیم ۶ اس هست میخوام عوض کنم ۱۳ معمولی یا ١١ معمولی بگیرم البته دست دوم نو 

میخواستم ببینم کسی تا حالا گوشی دست دوم گرفته ؟ مثلا از دیوار ؟ 

شما باشید بین این دوتا کدوم انتخاب میگنید 

آیفون ۱۱ مشکی ۱۰۰ باطری ۱۶ ماه گارانتی مونده ، ۲۵ میل 

آیفون ۱۳ صورتی ۱۰۰ باطری ۱۶ ماه گارانتی مونده ، ۳۱ میل 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر زادهام خریدن دارن استفاده میکنن مشکلی نداره

دست دوم آیفون ؟ 

شرمنده من سوال میپرسم برای کسب اطلاعات ، چه مدلی خریدن ؟ از تو دیوار ؟ 

مرسی عزیزم شما تجربه ای در آیفون دست دوم ندارید ؟ 

من ن عزیزم دست دونگرفتم اما حتما یه تایم گوشیو تست کن بعضیا باطریشودست کاری میکنن بعد نصب برنامه یا اپدیت یهو میبینی چن درصد اومده پایین خیلی حواست باشه ب این مورد

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من ن عزیزم دست دونگرفتم اما حتما یه تایم گوشیو تست کن بعضیا باطریشودست کاری میکنن بعد نصب برنامه یا ...

درست میگید بخاطر همین میترسم

درست میگید بخاطر همین میترسم

یه چن روز مهلت تست بگیرین اگ اشنا داشته باشین ک عالیه گوشیو ببرین حتما چک کنه براتون 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

دست دوم آیفون ؟  شرمنده من سوال میپرسم برای کسب اطلاعات ، چه مدلی خریدن ؟ از تو دیوار ؟

بله ۱۱خریده بود اون موقع

یکیشون ۱۲فکر کنم..خیلی دقت نکردم واقعا 

ولی از تهران بازار موبایل خریده بودن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight