2777
2789

دکترم بردم دارو هم دادم سر وقت اما سه روزه ک خوب نشده الان شدید بدنش داغِ داغه چی کار کنم پایین بیاد تبش،،،پاشویه کردم استامینوفن هم دادم

الکی الکی تب کرده

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکه داری؟با سرکه پاشویه کن زود میاره پایین

وای ن بدنش میسوزه بچه

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  
شیاف بزن براش

تازه استا داده بهش نمیشه

باید بگذره چهار ساعت حداقل

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

بچه های من تب شون فقط با پاشویه و مسکن باهم میاد پایین

مرتب داروهاش رو بده و با آب ولرم هم پاشویه کن

بهتر نشد ببرش دکتر دوباره

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
وای ن بدنش میسوزه بچه

جدی میسوزونه؟ نمی‌دونستم

ولی میگن خوبه برای تب

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

ببین پسر من الکی الکی تب کرد تا 5 روز تبش تا 38 و نیم میرفت نفساش منو میسوزوند. بهش شیاف میزدمم اونقدی نمیومد پایین بهش شربت پروفن بدی آنی میاد پایین بعد نیم ساعت

جدی میسوزونه؟ نمی‌دونستم ولی میگن خوبه برای تب

ن بابا من ب بدن خودم سر ی جریانی زدم الان کله سوخته و لک شده جاشون