2777
2789
عنوان

انتقال جنین مثبت و بدون علائم

26744 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من سومین انتقالم به لطف خدا مثبت شد عصر روز ۱۷ ازنایش تیتر شدم بتام شد ۱۲۵۵ و هیچ علاعمی ندارم ده روز دیگه میرم سونوگرافی اینکه علاعم ندارم طبیعیه؟فقط سینه هام یکم بزرگ شده و دردناک الان ۵ هفته و پنج روزمه ۱۰ روز دیگه قلبش تشکیل شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه اولته؟

هییییچ نگران نباش  عادیه

خدا نگهش داره برات  

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
ن صبر کن ۸ هفته برو..منم علایم نداشتم اولش کم کم شرو میشه

چون برای ساک نرفتم سونو دکترم گفت اون موقع بیا هفت هفتم تااون موقع تموم شده جدی علاعمت از کی شروع شد؟

خیلی خیلی مبارک عزیزم  به سلامتی عزیزم   میشه بگی کجا انتقال انجام دادی و هزینه اش چقدر ...

ممنونم عزیزم الهی قسمت و روزیت بشه من مرکز ناباروری مشتاق اصفهان حنین فریز داشتم چون خصوصیه این انتقالم تقریبا با داروها و همه چی ۱۳ تومن شد گمونم

ممنونم عزیزم الهی قسمت و روزیت بشه من مرکز ناباروری مشتاق اصفهان حنین فریز داشتم چون خصوصیه این انتق ...

خیلی مناسب شده مبارکه 

موندم چ کار کنم 

خونه مادرم اصفهان 

خودم به تهران نزدیکترم 

و نمی‌دونم کجا برم اما مادرم توانایی نگهداری و بردن و آوردنم به دکتر نداره 

خیلی مناسب شده مبارکه  موندم چ کار کنم  خونه مادرم اصفهان  خودم به تهران نزدیکترم& ...

منم نزدیک به اصفهانم خود اصفهان نیستم یک ساعت و نیم راهه دکترامو خودم میرفتم و برا انتقالو اینام ک شوهرم همراهمه

منم نزدیک به اصفهانم خود اصفهان نیستم یک ساعت و نیم راهه دکترامو خودم میرفتم و برا انتقالو اینام ک ش ...

با تهران سه ساعت و با اصفهان نه ده ساعت 

خونه مادرم اصفهان اما برای رفت و آمد همسرم باید باشه 

خواستم اگر تهرانی آدرس بگیرم 

ممنونم عزیزم 

مبارکه جانم 

با تهران سه ساعت و با اصفهان نه ده ساعت  خونه مادرم اصفهان اما برای رفت و آمد همسرم باید باشه& ...

مرسی عزیزم قسمت خودت درمانو هر چه زودتر شروع کنی بهتره اره دیگه هر جا راحت تری