2777
2789

؟؟؟ 

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
من دارم🙁اما همیشه نه گاهی اوقات اونم بنظرم بخاطر تیروئیدمه

یعنی درمان نداره؟ 

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سن بلوغ هستین ؟

ازدواج کردم خودم نه همسرم داره

آریتمی قلبی داداشم داشت

درمان شد؟  علائمشون چی بود؟ 

اگر میدونین ممنون میشم بگین خانومی

ازدواج کردم خودم نه همسرم داره

آریتمی قلبی برادرم داشت 

ضربان قلبش تا 140-150 هم می‌رفت بالا ، انقدر که دکترا باور نمیکردن 

ما شب و روز دکتر و بیمارستان قلب و ... ، نوار قلب ، هولتر بستیم 24 ساعت ، اکو و ....

ی دکتر میگفت هیچی نیست ، یکی می‌گفت آریتمی قلبی داره که اینقد بالا پایین میشه و ...

آخرش هم هیچی ب هیچی 😕 فقط استرس و فکر خودش رو کم کرد ، بهتر شد 

درمانش فقط دوری از استرس ، 

گاهی دل آدم بگیره ، تپش قلب زیاد میشه و ...

یکی از فامیلامون حدودا 57-58 سالشه ، بهش گفتیم داداشم اینجوری شده ، گفت نترسید ، خطر نداره ، واسه من الان 20 ساله اینجوریه 

خطر نداره ، اصلا نباید بهش فکر هم بکنه ، چون فکر کنه ، دوباره تپش قلب شدید میگیره (ج فکر کردن به بیماری ، خودش استرس زیادی داره )

انشاالله که خوب میشه ، نگران نباشین ♥️

الان داداشم شاید بشه گفت 80% خوب شده ، شما هم نگران نباش عزیزم ♥️♥️

درمان شد تقریباً 

علائمش هم بالا رفتن تپش قلب یهویی و بدون دلیل 😕

مثلا همینجوری فیلم نگاه میکرد ، ی دفعه تپش قلب می‌گرفت و قلبش تا 15-20 دقیقه ، هم شدت هم تعداد ضربانش بالا می‌رفت 

آریتمی قلبی برادرم داشت  ضربان قلبش تا 140-150 هم می‌رفت بالا ، انقدر که دکترا باور نمیکردن&nb ...

مرسی ازت.  همسرم ضربان قلبش تا 200 هم میره یه بار هم بیمارستان بستری شد.  ولی استرسشو کم میکنه بهتر میشه.  به خاطر شغلش استرسش خیلی زیاده

اگر میدونین ممنون میشم بگین خانومی

چشم عزیزم ♥️🌺

تقریباً هر شب ساعت 4 صبح ، با تپش قلب شدید بیدار می‌شد که دست و پاش هم می‌لرزید ، 

خیلی‌ شدید بود 

من اطلاعات زیادی ندارم راستش ، ولی خب اون موقع که داداشم اینجوری شده بود ، ما خیلی از آشنا و همکار و فامیل و ... می‌پرسیدیم ( خیلی میترسیدیم راستش )

الان هم تقریبا خوب شده 

درمان شد تقریباً  علائمش هم بالا رفتن تپش قلب یهویی و بدون دلیل 😕 مثلا همینجوری فیلم نگاه می ...

خداروشکر که بهتر شدن...  من همسرم بیشتر موقع خواب اینجوری میشه مثلا تو خواب یهو پا میشه میشینه تا یه ربع بعد دوباره میخوابه...  خیلی نگرانشم...  اصلا هم نمیذاره من بفهمم چون باردار هم هستم ولی من خوب میفهمم.  مرسی که وقت گذاشتی مهربون♥

چشم عزیزم ♥️🌺 تقریباً هر شب ساعت 4 صبح ، با تپش قلب شدید بیدار می‌شد که دست و پاش هم می‌لرزید ، ...

قربونت عزیزمـ.  باز خداروشکر بهترن.  

مرسی ازت.  همسرم ضربان قلبش تا 200 هم میره یه بار هم بیمارستان بستری شد.  ولی استرسشو کم م ...

یبار تپش قلب داداش منم رفت 170-180 تقریباً ، تا مثلا برسیم دکتر کم میشد ، فقط برای مثلا چند دقیقه اینجوری میشد