2777
2789
عنوان

خانوما کسی از شما بوده آریتمی داشته خوب شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 26 پست
یبار تپش قلب داداش منم رفت 170-180 تقریباً ، تا مثلا برسیم دکتر کم میشد ، فقط برای مثلا چند دقیقه ای ...

اره برای همسرم حدودا یه بیست دقیقه اینجوری میمونه بعد کم کم خوب میشه.  خیلی نگرانم انشالله که چیزی نباشه

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
خداروشکر که بهتر شدن...  من همسرم بیشتر موقع خواب اینجوری میشه مثلا تو خواب یهو پا میشه میشینه ...

قربونت برم عزیزم

نگران نباش اصلااااا ، ما هم واسه داداشم نگران بودیم ، ولی فایده نداشت 

این بیماری کلا زمان میخواد ، تا چند ماه شاید یکی دو سال ادامه داشته باشه 

کلا استرس رو دور کنه ، حتماًااا خوب میشه ، تضمینیه 😂😘😉♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزیزم نگران نباش اصلااااا ، ما هم واسه داداشم نگران بودیم ، ولی فایده نداشت  ای ...

مرسی مهربون

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
ممنون عزیزم ، انشاالله همسر شماهم زود خوب میشه ، نگران نباش واسه نی نی ضرر دار‌ه‌اااااا 😍😍♥️

عزیز دلی قشنگم

اره برای همسرم حدودا یه بیست دقیقه اینجوری میمونه بعد کم کم خوب میشه.  خیلی نگرانم انشالله که چ ...

دقیقاً

داداشم ساعت 4 صبح می‌ترسیدیم سکته کنه خدایی نکرده ازبس تپش قلبش می‌رفت بالا ، خواب بود ، ی دفعه چشماش باز میشد و قلبش میخواست از جاش بزنه بیرون 

ولی مثلاً نمیشد ببری دکتر که ، تا بخوای برسی جلوی در ، کمتر میشد 

نگران نباش ، ما این روزارو رد کردیم ، هیچی نمیشه 😂♥️😉

سلام اول اینکه بابت فوت همسرت تسلیت میگم نمیدوم چند وقته فوت کرده

بابت وجود دوتا دختر ناز که هنوز زیبایی های این دنیا رو ندیدن بهت تبریک میگم

سوما همه تو زندگیشون مشکلات دارن  در مدل و شرایط مختلف پس فقط تو تنها نیستی که مصیبت دیدی و مشکل داری

میتونم کمکت کنم ارومت کنم به  حال قبل برتگردونم اونم در کمترین زمان ممکن که خودتم باورت نخواهد شد.

با کسی که فوت شده نمیشه فوت کرد مصلحت خدا چی بود نمیدونم خودش بهتر میدونه 

پس نباید بجنگی امید همیشه هست حتی اگر سرسوزن رو هزار قسمت تقسیم کنی و یکی از اون قسمتها باشه بازم امید هست و باید براش تلاش کرد تا اون یک هزارم سر سوزن رو بکنی یک اقیانوس امید و روشنایی.

هنوز سنی نداری میتونی از اول شروع کنی بهتر از قبل رو بسازی 

بیتابی هم نکن خدا قهرش میگیره خودت به کنار دوتا دختر ناز که وجودشون به وجد تو بسته و بنده  چه گناهی کردن؟

درخواست میدم قبول کن

من خیلی وقته نی نی سایت نمیام اما دیشب انگار یه حسی مجورم کرد باز بیام سر بزنم شاید حکت اونحس اشنای یو دیدن تاپیک شما بوده باشه چون معلوم نیست خدا یه داستان و مسیری برای بنده هاش در نظر گرفته. شاید اصلا من وظیفم باشه به تو کمک کنم نمیدونم خداست دیگه  حکمت خودش.
درخواست قبول کردی که هیچ نکردی لطفا بهم بگو ممنون

راستی مسایل شخصی خوصوصیتو تو عمومی نگو اسیب میبینی قضاوت میشی  تهمت میشنوی سو استفاده میشه و..

سلام اول اینکه بابت فوت همسرت تسلیت میگم نمیدوم چند وقته فوت کرده بابت وجود دوتا دختر ناز که هنوز ز ...

از وقتی که گذاشتید متشکرم پذیرش دادم... 

خواهرم من این مشکل داشت پیش چند تا دکتر رفت همش دارو میدادن. یکی از دوستام دکتر قربانی شریف معرفی کرد متوجه شد که دریچه قلبش کمی گشاد شده اما علت تپش قلب اون نبود فقط و فقط استرس بود. خداروشکر الان خواهرم هم با دارو و ورزش استرس شو کمتر کرده و خیلی مشکل تپش قلب نداره