2777
2789

تا شونه کنم گریه می‌کنه خودشو میزنه هیچ‌ راه چاره ای برای وز موهاش پیدا نکردم می‌خوام از برند الوینا بگیرم استفاده کردین؟اگه راهکار دارین بگین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپری گره باز کن بگیر براش

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

اسپری مو فیروز گره موها رو باز میکنه و از وزی موها کم میکنه و راحت میشه شونه کرد رنگ سبزش خیلی خوبه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

آخی گره باز کن بگیر براش فیروز

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

پسرم موفرفریه اونم فر ریز سیم تلفنی از حموم که میاییم بیرون همون لحظه که خیسه بزور موهاشو شونه میکنم دیگه نمیزاره دست بزنم تا حموم بعدی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ماسک موی فولیکا(بدون ابکشی) بگیرید وقتی موهاش خیسه یه مقدار بریزید کف دستتون و یه چند قطره هم روغن بادوم یا ناریگیل کف دستتاتونو بهم بمالید تا روغن و ماسک مو مخلوط شن بعد بکشید به ساقه موهاش(از حموم که اومد با حوله یه مقدار اب موهاشو بگیرید بعد اینو بزنید)بعدم که یه مفدار نم دار دار بود(نیم ساعت بعد حموم)شونه کنید

شونتونم اگه برس بزرگ باشه خیلی بهتره

هر چیز که در جستن آنی،آنی...