2777
2789
عنوان

مامانایی که موهای بچشون وز و فره بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 42 پست

موهای منم این شکلیه برای شونه کردن یکم موهاشو مرطوب کنین ازین اسپری های برند فیروز بخرین که سبز رنگه و گره باز میکنه 

براش توی حموم نرم کننده بزنین و موهاشو همیشههه ببافین 

حتی شده موقع خواب شل بافت بزنین

🥞☕️✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههههه داغون میکنه

من چندین سال واسه بچم استفاده کردم خیلی خوب بود 

البته موی وز و فر هر چی بلندتر باشه بهتره 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
[QUOTE=308688976]ع من میزنم چرا داغون؟ [/QUOT خارش کف سر میاره  چند وقته استفاده میکنین؟  ...

ن کف سرم نمیزنم اصن پایین موهام میزنم قبلن بهتر بود الان بیشتر آب داره تا نرم کننده صورتیش خوش بوعه برادر زادمم میزنه 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

پسرم موفرفریه اونم فر ریز سیم تلفنی از حموم که میاییم بیرون همون لحظه که خیسه بزور موهاشو شونه میکنم ...

آخی گناه دارن اذیت میشن.موهاشو کوتاه هم میکنم اذیت نشه عین چتر میشه بچم🥴😂

ن کف سرم نمیزنم اصن پایین موهام میزنم قبلن بهتر بود الان بیشتر آب داره تا نرم کننده صورتیش خوش بوعه ...

عوارض داره سعی کن روغن بگیری

چون فیکه 

چون تجربه کردم بهت میگم 

اصلیش خوبه ک اونم صادر میکنن 

ماسک موی فولیکا(بدون ابکشی) بگیرید وقتی موهاش خیسه یه مقدار بریزید کف دستتون و یه چند قطره هم روغن ب ...

حتما امتحان میکنم موهاش پر موخوره شده روغن آرگانم‌ میزنم تاثیری نداره بازم ممنونم

واقعا؟ چ عوارضی؟  ممنون ک گفتی

فدات عزیزم

والا گفتم ک ی مدت تستش کردم بعد خارش اورد و پوست پوسته شدن کف سر

البته عوارضش فقط برا من نبود از چند نفر هم پرسیدم اونام همینجور شدن 

ظاهرا چون قیمتشم بالا نیست اصلش صادر میشه امارات و در کل اونجا مشتریاشو داره و اینایی ک اینجا میمونن فیک و بدردنخورن و البته پر از افزودنی

حتما امتحان میکنم موهاش پر موخوره شده روغن آرگانم‌ میزنم تاثیری نداره بازم ممنونم

روغن ارگانم عالیه فقط با ماسک مو مخلوط کنید

یه مقدار کوتاه کنید خودتون مو خوره هاشو بگیرید

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
آخی گناه دارن اذیت میشن.موهاشو کوتاه هم میکنم اذیت نشه عین چتر میشه بچم🥴😂

من خانواده شوهرم همه موهاشون لخته فقط منو دخترمو پسرم موهامون فره شوهرمو خانوادش همه تهدیدم کردن اگه موهای بچه هارو کوتاه کنی میکشیمت😉....موی فر اصلا کوتاه خوب نیست،من دلم لک زده موهامو صاف کنم،شوهرم گفت دست بزن به موهات ببین چیکارت میکنم،منم اینجوریم الان😔😐😬

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

موهای منم این شکلیه برای شونه کردن یکم موهاشو مرطوب کنین ازین اسپری های برند فیروز بخرین که سبز رنگه ...

از این اسپری ها گرفتم خیلی موهاشو خشک کرد الآنم پر موخوره ست میبینم بعضیا موهاشون فره ولی وز نیس خیلی مرتب و قشنگ موهاشون حسرت میخورم