2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳سال نازایی ک دکترای مزخرف دوندن الکی بخاطر ویزیت.اخرش شکر خدا رفتم پیش دکتر مریم خسرومهر تهران ۲ماه ...

خدا از پزشکای پول پرست نگذره

بیمار همینجوری کل زندگیش مختل میشه،چه برسه هر روز بره این دکتر اون دکتر

خدا دکتر شماروهم سلامت نگهداره و بچه هاتو حفظ کنه برات عزیزم❤

خدا از پزشکای پول پرست نگذره بیمار همینجوری کل زندگیش مختل میشه،چه برسه 

انشالله الکی پول میگیرم براشون نیاره.من ک یادم میاد دکتر بخاطر فقططط ویزیت میگفت بیا هیچی نمیکرد فقط لترزول.ناراحت میشم

.
انشالله الکی پول میگیرم براشون نیاره.من ک یادم میاد دکتر بخاطر فقططط ویزیت میگفت بیا هیچی نمیکرد فقط ...

منم یه مدت قبل اینکه برم پیش آمنه حقگو

میرفتم پیش خدیجه شادجو

کلی همکار متخصص هم کنارش داشت کمکش میکردن

ظاهرش هم محجبه بود،فکر میکردم آدم درستیه

نامرد چندبار منو فرستاد آزمایشای مختلف و با تشخیص اشتباه،

اصلا هم به حرفهام توجه نمیکرد

ادای آدمایی که سرشون شلوغه رو درمی آورد

درحالیکه کلینیکشون چندان هم شلوغ نبود

اون دوران خیلی استرس کشیدم

بهترین متخصص زنان همونیه که کامل به گزارشات گوش میده تا بهترین تصمیمو برات بگیره

انقدر دکتر رفتم هنوز دو جمله حرف نزدم برام نسخه پیچیدن آخرم نتیجه ای نگرفتم

ولی  دکتر ژیلا غفوریان کامل با حوصله بهت گوش میده و برات وقت میزاره

به نظرم برو پیشش حتما نتیجعه میگیری

من خودم مشکل فیبروم داشتم پیش دکتر فاطمه ارشادی رفتم و خیلی راضیم با دارو مشکلم رفع شد و جراحی نکردم. همین طور خواهرم برای بارداری و زایمان پیش خانم دکتر می رفت و خیلی راضیه. 

من خودم مشکل فیبروم داشتم پیش دکتر فاطمه ارشادی رفتم و خیلی راضیم با دارو مشکلم رفع شد و جراحی نکردم ...

انشاالله سلامت باشین عزیزم

ممنون که تجربه ات رو با ما به اشتراک گذاشتی❤

این سایت دکترای فوق تخصص زنان خیلی خوبی داره برو همشونو ببین نظر کاربراشونم ببین و اینا هرکدومو خ ...

قربونت

من خودم یکی از آشناهامون از شمال اومدن پیش دکتر مهدوی برای خارج کردن رحم ولی خب پزشکای دیگشم خوبن