2777
2789

هر روز صد تومن صد تومن.

این کارتم اصلا رمز دوم نداشته...چطوری میشه صد تومن صد تومن کم بشه وقتی رمز دوم نداره؟..سیم کارتم خاموش بوده..امروز که‌روشن کردم دیدم از حسابم پول کم‌شده هر روز صد تومن

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش هیچ‌خریدی نداشتم...فقط پول ذخیره میکردم توش..وام هم نذارم توی اون بانک

میگن وقتی با کسی درد دل کنی خالی میشه ببین کارتت با کی داره درد دل  میکنه که همش داره خالی میشه ...

شوخی کردما ناراحت نشی... برو بانک حتما😊

بعضی وقت ها کاربری دست خواهر دوقلومه❤📳🔆

یعنی تا پیامارو ندیدی نفهمیدی پولا یتو حسابت کم شده؟برو بانک ببین واسه چی کم شدن این پولا

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

کارتت دست کیه؟

دست خودم بود توی خونه...همسرم هم اصلا این مدت خونه نبوده کع بگم اون برداشتع..‌‌‌‌‌‌‌‌الانم توی کشو بود