2777
2789
عنوان

مدیریت مخارج و پس انداز

564 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا بیاین درمورد مدیریت مخارج زندگی و پس انداز کردن صحبت کنیم، شماها چه ایده ای برای پس انداز دارین؟ (مخصوصا اگه درآمد ماهیانه تون ثابت و مشخص نباشه و بالا و پایین بشه) 

واقعا چیزی نمی مونه برا پس انداز

اگر قسط و بدهی نداشته باشی و مستاجر نباشی تازه حقوقت میرسه به آخر ماه بازم نمیمونه برا پس انداز

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

واقعا چیزی نمی مونه برا پس انداز اگر قسط و بدهی نداشته باشی و مستاجر نباشی تازه حقوقت میرسه به آخر ...

به نظرم هیچکس هیچ بهانه ای برای پس انداز نکردن نمیتونه داشته باشه... حتی اگه درآمد کم باشه و مخارج بالا، شده آدم یه ذره از مخارج غیر ضروری بزنه ولی حتما ماهیانه یه پولی کنار بذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هیچکس هیچ بهانه ای برای پس انداز نکردن نمیتونه داشته باشه... حتی اگه درآمد کم باشه و مخارج ب ...

اصلا چیز غیر ضروری نمیشه خرید 

از ضروریات هم مجبوریم بزنیم، شما حتما قسط و اجازه خونه نداری که این حرفو میزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا چیز غیر ضروری نمیشه خرید  از ضروریات هم مجبوریم بزنیم، شما حتما قسط و اجازه خونه نداری که ...

دو ساله که ازدواج کردم، قسط وام ازدواج و وام فرزنداوری و کلی قسط دیگه داریم و اتفاقا مستاجر هستیم چرا زود قضاوت میکنید؟ 

اصلا چیز غیر ضروری نمیشه خرید  از ضروریات هم مجبوریم بزنیم، شما حتما قسط و اجازه خونه نداری که ...

این تاپیک رو زدم که راهکارهای مفید و سازنده و ایده های خوب به هم بدیم، نه اینکه همدیگه رو نا امید کنیم. اگر اوضاع زندگی رو براه نیست، پس انداز واجب تر و ضروری تر میشه، شما که در هر صورت نمیرسونی پس ماهیانه یه مبلغی حتی شده  300_ 200 هزار تومن کنار بذار لااقل دلت قرصه... 

یادمه پارسال یه زمانی بود که شوهرم به جای کارت، از پول نقد استفاده میکرد و هر شب که می اومد خونه، باقیمانده پولش که مبلغ کمی بود برمیداشتم، یه شب 50 هزار تومن یه شب صد تومن یه شب بیست تومن و یه شب دویست... اینا رو می ریختم تو قلک. واقعا پول خورد بود ولی بعد از یک ماه و نیم یا دو ماه که قلک رو باز کردم یک و پونصد شده بود. این تازه حاصل جمع کردن پولهای خورد بود اونم به مدت فقط یک ماه و نیم. پس نگید نمیشه جمع کرد، همینا طی چند ماه یا چند سال پول زیادی میشه

دو ساله که ازدواج کردم، قسط وام ازدواج و وام فرزنداوری و کلی قسط دیگه داریم و اتفاقا مستاجر هستیم چر ...

حقوق تون چفدره؟ قضاوت چی، شما میگی چجوری پس انداز میکنین منم گفتم نمیشه پس انداز کرد شما میگی از خرجهای غیر ضروری بزنین منم میگم خرج غیر ضروری نیست از ضروریات هم میزنیم تهش‌ کم میاد وقتی متوجه شرایطی که میگم نمیشی لابد تو اون شرایط نیستی دیگه، قضاوت چی؟؟؟ 

اگه حقوق بالا داشته باشی بازم شاید بشه با وجود قسط و مستاجری اندک پس اندازی داشت ولی حقوق ما زیر 20 تومنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حقوق تون چفدره؟ قضاوت چی، شما میگی چجوری پس انداز میکنین منم گفتم نمیشه پس انداز کرد شما میگی از خرج ...

خانم شما انگار اصلا اعصاب ندارینا... من تاپیک زدم درمورد نحوه ی مدیریت مخارج و پس انداز کردن، اگه شما ایده یا راهکاری در این مورد نداری خب نیازی نیست پست بذارین

حقوق تون چفدره؟ قضاوت چی، شما میگی چجوری پس انداز میکنین منم گفتم نمیشه پس انداز کرد شما میگی از خرج ...

سلام، من تلاش کردم که به شخصیتون پیام بدم دیدم نمیشه(تو نینی سایت جدیدم) من یه عذرخواهی بهتون بدهکارم حقیقتش آخرین پستتونو بد خوندم و بد هم برداشت کردم، اینه که کمی تند صحبت کردم امیدوارم ناراحت نباشید از من