2777
2789
عنوان

دست بزن همسر

2277 بازدید | 57 پست

خانمایی که همسرتون میزنتون چیکار میکنید؟ کسی بوده همسرش دست بزن داشته باشه این کارشو ترک کرده باشه یا کمتر شده باشه؟ 

چطوری دست بزن همسرتون ترک شد یا کمتر شد

شما چیکار کردین؟ 

نه اگه زد خونشو‌میریزم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست بزن ترک نمیشه 

شاید بشه کنترل کرد ولی ترک نه

شما تنها کاری که میتونی بگی 

هربار که اقدام به کتک زدن کرد هرجا که بودی با پلیس تماس بگیر که بیان اونجا صورت جلسه کنن(سعی کن داد و بیداد کنی که بتونی شاهد داشته باشی)بعدش میفرستنت پرشکی قانونی بلکه اینجور ادب شع

اگه میخوای زندگی کنی اصلا نباید دهن به دهنش بزاری و سکوت کن تا جن ولش کنه 

اخه نمیشه چون خیلی زورگوهه

اکثر کتک کاری های خشنش مال زمانیه که مسته

حتی اگه چیزی هم نگی میزنه

اخه نمیشه چون خیلی زورگوهه اکثر کتک کاری های خشنش مال زمانیه که مسته حتی اگه چیزی هم نگی میزنه

شرایط جداشدن ندلری؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍