2777
2789
عنوان

اونایی که پسر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱_حساسیت نشون نده و به هیچ عنوان بخاطر این کار دعواش نکن و داد نزن سرش استرس نده به بچه🙂

۲_تا اینکارو کرد بلافاصله ببرش دسشویی

۳_اگه مواقع دیگه ینی غیر دسشویی اینکارو کرد سریع حواسشو پرت کن مثلا بگو فلان وسیله رو برام بیار بعد ک اورد بگو اها حالا با این وسیله چیکار کنیم بنظرت؟اونم فکرش درگیر وسیله میشه و یادش میره چن بار اینکارو بکن از سرش میوفته

۴_حواستون به عفونت و مسایل دیگه هم باشه این هم محتمله😘موفق باشی عزیزم😊

۱_حساسیت نشون نده و به هیچ عنوان بخاطر این کار دعواش نکن و داد نزن سرش استرس نده به بچه🙂 ۲_تا اینک ...

ممنون عزیزم والا فکرم پیش عفونت نمیره چون هوا هم گرمه هر دوروز یبار میبرمش حمام

ممنون عزیزم والا فکرم پیش عفونت نمیره چون هوا هم گرمه هر دوروز یبار میبرمش حمام

خواهش میکنم گلم نه عزیزم حتما ازون ک نیست بعَضی وقتا از تغذیه هست حالا اگه ادامه دار شد یه ازمایش ادرارم ببر خیالت راحت شه عفونت نیست😘

چرا دیگه بد ختنه بشه قیلین قیلین میشن

نمیدونم  نشنیده بودم خودم دو پسر دارم تو فامیل هم زیاد دیدم  اینطوری شدند  همین الانم پسر کوچیکم ۸ سالشه  جیش داره  دستش را میگیره و میدوعه دستشویی  اینا چون دیر به دیر میرن  فشار بشون  وارد میشه برای همین اینطوری میشن

💖عشقم خانواده ام💖
نمیدونم  نشنیده بودم خودم دو پسر دارم تو فامیل هم زیاد دیدم  اینطوری شدند  همین الانم ...

اون جیش اومدن جداست ولی بعضی بچه ها هی دست تو شلوارشون میکنن و باهاش بازی میکنن و خوششون میاد