2777
2789

خیلی ظلمه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتید از این موضوع ینی دوس دازید زود برن؟ من پسرم ۹۸ هست مهر دوس ندارم زود بره

منم دوست ندارم تازه پسرم یکسال دیرتر فرستادم 🤣

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

من خودم مهر ۶۸ هستم نیمه دومی بودم و از نیمه اولی ها دیرتر رفتم مدرسه و‌چقدر خوشحال بودم که بزرگتر و عاقل تر بودم الان پسرم شهریور ۹۷ متولد شده و سال دیگه باید بره مدرسه ولی من نمیرارم بره چون هنوز خیلی کوچیکه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
ناراحتید از این موضوع ینی دوس دازید زود برن؟ من پسرم ۹۸ هست مهر دوس ندارم زود بره

چیه اخه نمیدونم چرا فکر میکنن یه سال زودتر بره بهتره.حالا ما بچه مون نیمه اولیه ناراحتیم که خیلی کوچیکتر از بچه های دیگه ان هم عقلی هم هیکلی و بهشون ظلم میشه

نمیشه گفت ناراحتم 

ولی پارسال فرستادمش پیش دو اشتباه کردم 

البته پارسال مهد بود امسال میفرستم مدرسه فرق میکنه 

حالا خیلی مهم و حیاتی نیست برام دوست داشتم زودتر بره ولی 

اخه سال پیش اعلام کردن که میشه

بخاطر همین بچه های ما رفتن پیش دبستانی

بعد امسال همکلاسیهاشون همه میرن کلاس اول بجز بچه های ما

واقعا یه سوال بزرگی ذهنشون هست که چرا دوستامون میرن کلاس اول ما نمیریم !!!!!!

(    )