2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان دردا یه مامای مهربون بود یه سوره ای خوند برام و پشتم را ماساژ داد واقعا حس خوبی گرفتم ماما همراه بگیر، دیگه اینکه بعد زایمان خرما حتما کنارت داشته باش عالیه،روز قبلش غذا سبک بخور 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 71.6🌷وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

هیچ طوری 🙂 بچت دختره یا پسر   پسر دردش کمتره  یعنی میگیره و ول میکنه خودم پسر بود&nb ...

بیمارستانی که زایمان کردی چی بود؟دولتی یا خصوصی

بچت چندکیلو بود

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
😭😭😭😭😭😭😭

چرا نگرانی ؟ چند سالته ؟ از من که کوچیکتر نیستی من نوزده سالمه  عاشق طییعی بودم خودم با میل خودم اوردم و اصلا نترسیدم دردشم زیاد بود واقعا ولی راضیم برگردم عقب بازم طبیعی میارم . خدا بزرگه  دعا  کن آیت الکرسی بخون زیار عاشورا بخون از خدا کمک بخواه ببین واست چیکار میکنه 

ولی درد زایمان طبیعی واقعا زیاده، اما خوبیش اینه بعدش میتونی به بچت برسی، البته نه اینکه پاشی مثل فرفره راه بری ولی خوب در مقایسه با سزارین بهتده

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 71.6🌷وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

بیمارستانی که زایمان کردی چی بود؟دولتی یا خصوصی بچت چندکیلو بود

دولتی بود سه ونیم بود نینیم  ببین تو از خدا کمک بخاه کاری به وزن و درد واینا نداشته باش میگذرونه اون روزو به بهترین شکل

دولتی بود سه ونیم بود نینیم  ببین تو از خدا کمک بخاه کاری به وزن و درد واینا نداشته باش میگذرون ...

چن هفته زایمان کردی

اره ایشاالله که خدا خودش کمکم کنه🙏🏽

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
۲۵سالمه🥺🥺از دردش میترسم

ببین دردش قابل تحمله من روز اول سی و هشت هفته دقیقا سی و هفت ک تموم شد و رفتم سی و هشت دنیا اومد بچم  .  دردش قابل تحمله بابا  ولی بخیه هاش درد داره واسه من ک درد داشت حاضر بودم دوبار دیگ زایمان کنم ولی این بخیه ها قد من نباشه . اصلا نگران دردش نباش عزیزم اصلااااا