2777
2789
عنوان

شوهرا و نامزدای کدومتون خرن؟😑😐

790 بازدید | 18 پست

همش کاری میکنه که یهو ناراحت بشم بعدمیگم چرا اینطوری میکنی میگه کاری نکردم چرا سریع همه چیز بهت برمیخوره😐

وااای انقدر نشخوار فکری دارما بگید تنها نیستم

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا خرن فقط زمینه اش فرق داره

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
همه مردا خرن فقط زمینه اش فرق داره

خر هم میگی تموم میشه😑

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
منم مثل تو بودم. تازه میگع من چزی نگعتم تو جنبه شوخی نداری 

شوخی نمیکنه جدی جدی یکاری میکنه میگمم بهش میگه من قد بدی نداشتم

خب مثلا چه کارایی میکنه که ناراحت میشی؟؟ ببین بعضی کارا از دید مردا خیییلی عادی و اصلا بی اهمیت ولی از دید ما خانما وحشتناک و عذاب آور و ناراحت کننده اس.. کارای نامزد یا شوهرت تو چیه؟ 

خوبه مردا هم به ما بگن خر؟زشت نیست؟

حرصم دراومده😐

من قشنگ بهش میگم این جمله این جمله ها رو نگو خوشم نمیاد ... هر دفعه تکرار میکنه باز یادداوری میکنم با من شوخی نکن خوشم نمیاد .... ولی نمیدونم چرا وقتی بابام با مامانم شوخی میکنه برام جالب و بامزه است و احساس میکنم مامانم چقدر بی جنبه است 😐😐😐🤏