2777
2789
عنوان

انسانی یا هنر

148 بازدید | 5 پست

تروخدا کمکم کنین دارم دیونه میشم خودم به هنر علاقه دارم اما چن تا از فامیل رفتن انسانی خوانوادمم بخواطر اینکه پیش اونا کم نیاری گیر دادن برو انسانی هنر چیزی نداره هنر برای ضعیفاست و اینا چیکارررر کنم

با مادر و پدرت برو پیش یه مشاور تحصیلی به مشاور همینا رو بگو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر میکنی واقعا استعداد و توانایی هنر رو داری بی توجه به حرف بقیه برو هنر

ولی نه با چنین تفکری که هنر آسونه،محض اطلاعت واقعا سخته و درس هایی مث فیزیک و شیمی داره 

من خودم میخواستم برم انسانی والدینم به معنای واقعا کلمه پارم کردن که برو تجربی داروساز بشو حیفه با معدلت

و واقعا طول کشید تا با علایقم کنار بیان

ولی من با نمراتم ثابت کردم که حق انتخاب داشتم تو ببین با خودت چند چندی 

🥞☕️✨️

صد در صد هنر 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

انسانی خیلییی سخته من فقط دهم رفتم که دیگه امتحانات نوبت دوم ندادم ترک تحصیل کردم مدرکم موند همون پایه نهم 

انسانی واقعا خیلی سخته تو کل کلاس یادمه یک نفر فقط معدل خوب گرفت که ۱۹ شد

۳۵ درصد دانش اموزا همون اول سال سه ماه اول یادمه تغییر رشته دادن از بس سخت بود نتونستن ادامه بدن

فقط برای اونی که واقعا علاقه داره و حفظیاتش خوبه انسانی مناسبه

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]