2777
2789
عنوان

مشکل در شنوایی سنجی نوزاد

2170 بازدید | 12 پست

دخترم سیزده روزشه بردمش برای شنوایی سنجی گوش راستش اوکی بود ولی گوش چپش رد شد 

خیلی نگرانم دو هفته دیگ باید ببرمش مجدد

سرما هم خورده و جلو بینی ش گرفته

ممکنه از سرماخوردگی باشه ینی..؟!

برای رفع گرفتگی بینی چی پیشنهاد میدین..؟!

(از قطره سدیم کلراید و بخور استفاده میکنم ولی تاثیری نداشته)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش .دختر من همون روز دوم تو بیمارستان که اومدن شنوایی سنجی انجام بدن گوش راستش اوکی بود گوش چپش اصلا جواب نمیداد  انقد از اون چسبا زدن صورتش و کندن کلا صورتش سرخ شده بود و گله به گله موهای صورتش کنده شدن . آخرم بردنش یه اتاق دیگه انجام دادن وقتی آوردنش صورتش یه گوله قرمز بود . زنه خندید گفت بچه موزیی داری همه رو گذاشته بود سرکار .الآنم ماشاءا... انقد گوشاش تیزه 

اصلا نگران نباش .دختر من همون روز دوم تو بیمارستان که اومدن شنوایی سنجی انجام بدن گوش راستش اوکی بود ...

خب خداروشکر خدا گل دخترتونو حفظ کنه

لطفاا برای دختر منم دعا کنین مشکلی نداشته باشه

خب خداروشکر خدا گل دخترتونو حفظ کنه لطفاا برای دختر منم دعا کنین مشکلی نداشته باشه

نگران نباش اونموقع منم خیلی ناراحت شدم یه آن داشتم سکته میکردم ولی اون خانمه میگفت بعضی بچه ها داخل گوششون جرم هست یا یکی از گوشا یه خورده دیرتر جواب میده بعد چند روز درست میشه . خدا نگرانی رو از دلت دربیاره انشاءا... 

نگران نباش اونموقع منم خیلی ناراحت شدم یه آن داشتم سکته میکردم ولی اون خانمه میگفت بعضی بچه ها داخل ...

اره عزیزم قطعا از همون کیپ بودن بینیشه .. اگر تا هفته بعد هم ادامه داشت نبرش.. برای بینیش هم فک کنم اسپری کلراید سدیم 0.65 صدم درصد براش خوب باشه.. و. البته حمام بخار گرم..

اره عزیزم قطعا از همون کیپ بودن بینیشه .. اگر تا هفته بعد هم ادامه داشت نبرش.. برای بینیش هم فک کنم ...

و اینکه اگر پوستش روشنه احتمال داره کلا الرژیک باشه.. اگر خودتون شیر میدین.. کاکائو.. بستنی و ادویه (فلفل) رو کم کنید...