2777
2789

سلام دوستان من‌باردارم‌ الان ۲۴ هفته باید باشم از خواب بیدار میشم نصف شبا خوابم کم‌شده و وقتی بیدار میشم میبینم رو شکمم‌خوابیدم یا رو کمر خوابیدم دوستم‌میگه خون‌ب بچه نمیرسه عقب مونده میشه الان‌باز بیدار شدم همینجورم چکار‌کنم

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

ببخشید ببخشید بچه تکون‌میخوره انگار میخواد از‌بدنم‌بزنه بیرون انقدر نزدیک حسش میکنم‌شماهم اینجورین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنارت بالشت بزار تکون نخوری

میذارم ولی نمیشه چکار‌کنم؟ پهلو ب پهلو ک‌میخوام‌بشم‌بلند نمیشم همینجور‌تاب‌میخورم سر بارداری پسرم زیاد اینجور‌نبودم سر این‌بارداری خیلی‌پیش‌میاد واسم

من هفته13هستم

گلی زیر شکمت بالشت بزار و عادت کن بلندشی سر اون یکی دستت بخوابی.....

چون میگن بند ناف هم دور جنین دور میخوره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
میذارم ولی نمیشه چکار‌کنم؟ پهلو ب پهلو ک‌میخوام‌بشم‌بلند نمیشم همینجور‌تاب‌میخورم سر بارداری پسرم زی ...

به همسرت بگو بیدارت کنه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

چطوری میتونی رو شکم بخوابی؟؟؟؟؟!!!!!!الان صد در صد شکمت ی کم جلو اومده مگه میشه!!!!ولی در کل حتما بالشت بذار کنارت و ب پهلوی چپ بخواب یه کوسن کوچولو هم بذار بین پات ک هم راحت باشی هم تکون نخوری انقد

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
چطوری میتونی رو شکم بخوابی؟؟؟؟؟!!!!!!الان صد در صد شکمت ی کم جلو اومده مگه میشه!!!!ولی در کل حتما با ...

خودم کمی چاق بودم شکم داشتم الانم شکمم بزرگه چ کنم خب دست خودم نیست بخدا بالش میذارم تو خواب پرتش میکنم اونطرف همی الان اشک از چشام اومد پایین سر بارداری قبلی خوب رعایت میکردم سر این بارداریم اصلا حال خودم نیستم

عزیزم اگه بچه ازیت بشه سریع بیدار میشی خلاصه جنین هم یه چیزای مراقبتی از خودش داره تو حالت هایی که ازیتع به مادر علامت میده.چمیدونم مثل تیر کشیدن شکم یا اینکه رو کمر بخابی زیر شکمت درد میگیره شایدم همینکه از خاب میپری کار نی نیه

به پشت بخوابی برای بچه ضرر نداره

به خودت اسیب میزنه و دچار کمردردای وحشتناک میشی دراینده

روشکم اصلا نمیشه خوابید

من از هفته های 10 شکمم یه طوری سفت میشد وقتی روش میخوابیدم که اذیت میشدم

با اینکه شکمم هنوز جلو نبود

الان که دیگه نمیشه

یه پتوی دونفره ضخیم رو لوله کن بذار پشتت یه طرفشو زیر سرت یه طرفش هم بین دو تا پات اینجوری وفات میشه تا صبح تکون نمیخوری. من البته به خاطر کمردرد و قولنج ماه های آخر میذاشتم خیلی خوب بود