سلام دوستان منباردارم الان ۲۴ هفته باید باشم از خواب بیدار میشم نصف شبا خوابم کمشده و وقتی بیدار میشم میبینم رو شکممخوابیدم یا رو کمر خوابیدم دوستممیگه خونب بچه نمیرسه عقب مونده میشه الانباز بیدار شدم همینجورم چکارکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چطوری میتونی رو شکم بخوابی؟؟؟؟؟!!!!!!الان صد در صد شکمت ی کم جلو اومده مگه میشه!!!!ولی در کل حتما بالشت بذار کنارت و ب پهلوی چپ بخواب یه کوسن کوچولو هم بذار بین پات ک هم راحت باشی هم تکون نخوری انقد
توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
عزیزم اگه بچه ازیت بشه سریع بیدار میشی خلاصه جنین هم یه چیزای مراقبتی از خودش داره تو حالت هایی که ازیتع به مادر علامت میده.چمیدونم مثل تیر کشیدن شکم یا اینکه رو کمر بخابی زیر شکمت درد میگیره شایدم همینکه از خاب میپری کار نی نیه
یه پتوی دونفره ضخیم رو لوله کن بذار پشتت یه طرفشو زیر سرت یه طرفش هم بین دو تا پات اینجوری وفات میشه تا صبح تکون نمیخوری. من البته به خاطر کمردرد و قولنج ماه های آخر میذاشتم خیلی خوب بود