2777
2789
عنوان

جاریم پشت تلفن گفت 20 تومن طلا خریدم

2127 بازدید | 78 پست

زنگ زدم مادرشوهرم خونه جاریم بود بعد هیچ وقتتت به من زنگ نمیزنه مگر مثلا عید نوروز گفت گوشیو میدم مریم میخواد باهات حرف بزنه اونم بعد احوال پرسی گفت ک اره بازار بودم گفت چی گرفتی گفت 20 ت طلا منم گفتم مبارکه منم 60ت طلا گرفتم یه 20 روز پیش سرویس طلا گرفته بودم بعد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگ بدم میاد ازاین چشم و هم چشمیا نباید میگفتی ک خریدی میگم خب اون اول گفت منم میتونستم قبلتر ب گوشش برسونم من ک زودتر خریده بودم خب اون اول گفت منم منظوری نداشتم ک....

نمیدونم چرا تو قیافه میگ از کارای خاله زنکی بدم میاد 

وای ترکوندیش که 🤦‍♀️😅😭🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چشم هم چشمی 

واجب بود بگی چقدر طلا گرفتی؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شوهرم میگ بدم میاد ازاین چشم و هم چشمیا نباید میگفتی ک خریدی میگم خب اون اول گفت منم میتونستم قبلتر ...

شوهرتو ولش

امشب جاریت از سوز نمیتونه بخوابه

افرین قشنگ سوزوندیش

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!