2777
2789
عنوان

اگزمای صورت نوزاد

218 بازدید | 8 پست

سلام پسر ۴ ماهه من از اول یه قسمت از صورتش قرمز و حالت خشک یا دون دونه شده دکتر کودکان بردم پماد داد گفت اگزما هست الان پماد میزنم گاهی می‌ره صاف میشه بازم بر میگرده فقط وقتی قرمزی می‌ره دقیقا همون قسمت سفید میشه با قسمت های دیگه تفاوت رنگ داره خیلی روشن هست نگران شدم کسی تجربه ای داره نیازه ببرم متخصص پوست و علت اگزما اصلا چیه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

پسر من دقیقا همین مشکلو داشت

حساسیت به پروتئین گاوی داره از وقتی شیرخشک مخصوص میخوره خوب شده

مقعدش هم جوش ها ریز میزد و قرمز بود اما بدون درد

رفلاکسش هم ۴ماهگی اوج گرفت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دکتر متخصص که نشون بده ولی من دخترم تا یک‌سالگی اگزما داشت زیر یکسال بعضی ها دارن بعد خوب میشه با ...

خیلی قرمز میشه گاهی چه پمادی؟

پسر من دقیقا همین مشکلو داشت حساسیت به پروتئین گاوی داره از وقتی شیرخشک مخصوص میخوره خوب شده مقعدش ...

چه شیر خشکی اول میخورد دومی که  مخصوص هست اسمش چیه آخه دکتر کودکان نگفت شیرخشک عوض کنم

پسر من دقیقا همین مشکلو داشت حساسیت به پروتئین گاوی داره از وقتی شیرخشک مخصوص میخوره خوب شده مقعدش ...

پسرشما وقتی بهبود پیدا کرد زیرشسفید بود ؟ خوب میشه؟

چه شیر خشکی اول میخورد دومی که  مخصوص هست اسمش چیه آخه دکتر کودکان نگفت شیرخشک عوض کنم

پره اپتامیل چون زودرس بود

اپتامیل ۱ و ببلاک کامفورت

بعد که تشخیص حساسیت دادن اپتامیل پپتی سینئو

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
پسرشما وقتی بهبود پیدا کرد زیرشسفید بود ؟ خوب میشه؟

بله اول دایره ای قرمز بود ، بعد لکه سفید شد و بعد کاملا مخو شد عزیزم