2777
2789
عنوان

موقع پارک ماشین و زدم به شوفاژ

135 بازدید | 5 پست

میخواستم برم جلو تو پارکینگ یهو از جلو سپر ماشین خورد به شوفاژ که تو پارکینگ هست  صدا داد نگاه کردم چیزی نشده بود ولی خیلی ترسیدم نکنه ازداخل چیزی بشه آخه ماشین شوهرم بود 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
ن دیگه  اگه ظاهرش سالمه چیزی نشده احتمالا سرعتت خیلی کم بوده چیزی نشده

اره سرعتم کم بود ولی یهو خوردم صدا داد ترسیدم 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدا سرت

ظاهری چیزی نشه داخلی سالمه

اگرم چیزی شد گردن نگیر 😁

چه جوری پارکینگتون شوفاژ داره؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
فدا سرت ظاهری چیزی نشه داخلی سالمه اگرم چیزی شد گردن نگیر 😁 چه جوری پارکینگتون شوفاژ داره؟

قبلاً کارگاه بود بعد کردیم پارکینگ

فدا سرت ظاهری چیزی نشه داخلی سالمه اگرم چیزی شد گردن نگیر 😁 چه جوری پارکینگتون شوفاژ داره؟

خیلی بده آدم استرس میگیره اونم از شانس هر وقت یه اتفاق این مدلی می‌افته