2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تجربش و داشتین؟ کدوم مشاورشون بهتره؟ هزینهاش چطوره

من برای انتخاب رشته رفتم ولی یکساله میشناسم کارشون خوبه 

مشاورای آقاشون همه خوبه با خانوم برندار فقط

نمیدونم

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

موسسه عارف

مجازی هم کار میکنن من دنبال مشاور خوش اخلاق و پیگیرم اما پیدا نمیکنم تا الان چندتا عوض کردم 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
مجازی هم کار میکنن من دنبال مشاور خوش اخلاق و پیگیرم اما پیدا نمیکنم تا الان چندتا عوض کردم 

بله از شهرای دیگه هم دانش آموز دارن ولی اطلاعی ندارم درمورد روند مشاوره غیرحضوری

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

بله از شهرای دیگه هم دانش آموز دارن ولی اطلاعی ندارم درمورد روند مشاوره غیرحضوری

شماره یا ایدیشونو نداری گلم 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

سلام دوستان دختر من امسال میره دهم میخوام از الان برا کنکورش یه موسسه خوب ثبت نامش کنم تا هم مشاور خوب داشته باشه وهم برا کنکور آماده بشه موسسه خوب تو مشهد  میشناسین رشته ریاضی هست 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز